mandag 31. august 2009

Ny start..

Okay.. så fungerte ingenting som det skulle på den forrige bloggen min, og i tillegg har et forbanna fjortismøbrød tatt brukernavnet mitt, så jeg må begynne på nytt..
MED ny adresse.
I HATE!
Det verste er vel at gammelbloggen ikke har forsvunnet.. jeg har bare ikke makt over den lenger..

Det verste er at jeg hadde jo kommet såå godt igang på den andre bloggen! Dette misliker jeg sterkt. Satser på at blogspot tar seg bedre av meg!
Men se her! Slaget er ikke tapt, jeg har fremdeles det siste innlegget mitt, og det kan jeg bare kopiere inn under her, så ser dere hvor fantastisk godt i gang jeg egentlig var. Nesten hell i uhell at bloggen ikke var heelt borte likevel da.


JEG GREIDE DET!!!

Igår sykla jeg faktisk Birkebeinerrittet! Jeg har grudd meg et helt år på dette, helt siden de la ut billettene i fjor høst, og natt til i går var ikke akkurat avslappet.. tror nesten ikke jeg sov ordentlig hele natta jeg.. våkna rett som det var og trodde jeg hadde forsovet meg, og når jeg endelig sov, drømte jeg om sykling. Det var vondt.Dagen opprant og jeg har aldri i mitt liv grudd meg så fælt til noe før. Jeg fikk sitte på med ei venninne som også skulle sykle oppover til Rena, der hele marerittet skulle foregå.Her er jeg før vi begynner å sykle.. se så blid og forventningsfull jeg ser ut..ehh..







Hmm..skeptisk!

Uansett, så greide jeg det! Vi greide det alle vi fire jentene som hadde bestemt oss for å sykle. Vi fullførte! Vi brøt ikke! VI GREIDE DET! Det er utrolig. Det tok jo sin tid da, det var jo tross alt nugatti-føre over hele fjøla.Her er et bilde av meg etter jeg kom i mål.. det vises ikke så godt, men hele meg er full av søle og grus.. Og altså, når det kiler i svelget når man drikker saft, og når bananen KNASER, da har man sykla for lenge med munnen åpen.. Men det er sikkert bra for fordøyelsen!



Men jeg kan love deg at det ikke var langt unna et brudd altså.. Så store voksne karer som satt uti grøfta med mobiltelefon og ulte om at de hadde tatt det for hardt og var helt ‘fucka’ i beina. De hadde riktignok tatt det hakket hardere enn meg innover, men hallo(!) det var jo NI OG EI HALV MIL! Kan ikke ta ut alt på en gang da! Uansett, så var fristelsen ganske stor etter en 4-5 mil. Men jeg var så lei av å sykle, så jeg tenkte at hvis jeg brøt i år, så MÅTTE jeg jo sykle igjen neste år, og det var jeg ikke så interessert i. Dessuten ville ikke Handyman min kjøpe skinnjakke til meg hvis jeg ikke fullførte.Men nå blir det skinnjakke vettu. Sånn ser den ut:




Jeg må bare si det, jeg simpelthen ELSKER Victorias Secret. Og den dama her er så PEN! Orlando Bloom har jammen god smak. Håper bare jakka blir like fin på meg som den er på henne. Uansett har jeg et kjempeminne fra Dagen Jeg Sykla Birken :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...