tirsdag 24. november 2009

overtrøtt?

Ja nå skulle jeg egentlig ha lagt meg, for jeg er så trøtt at jeg egentlig er litt kvalm. Men etter å ha bodd 18 år sammen med et smånevrotisk A-menneske (mamman min), har jeg vondt for å legge meg når morgenen kommer. Når jeg først har lagt meg, er det greit, da kan jeg sove leenge.. rekorden er 16 timer. Jeg liker å sove. Sove er godt. Og nå har jeg faktisk vært på jobb i..uhm..16,5 timer, og da er det lov å sove litt lenge også. Hadde senvakt i går, og så hadde de behov for en ekstra i natt. Sånt blir det mønni av! Jeg har jo ikke noe liv, så jeg kan jo like gjerne arbeide.
Sånn ser jeg ut etter å ha vært på jobb i nesten et døgn. Ikke rart gamle tannlause gubber synes synd i meg!Har jeg ikke fint sykepleierskilt, forresten? Rosa skilt får meg til å virke useriøs og ingen tror jeg er sykepleier. Er ikke det herlig? Ansvarsfraskrivelse ftw! Det er forresten ikke hendene mine som er med i bildet, de hører til en 40 år gammel tømmerhugger som aldri har vært borti håndkrem. Eller noe sånt.

Men nå må jeg sove. Man blir jo så sulten av å være oppe hele natta, jeg har jo snart spist ei halv pakke riskaker allerede! Og jeg KJENNER det ikke!

Også har jeg tenkt veldig mye på hva jeg ønsker meg til jul i år, og siden jeg lever for oppmerksomhet, spør jeg deg;
Hva ønsker du deg til jul?

søndag 22. november 2009

ja, også..

Jeg prøver å pynte på bloggen min for å vise hele verden hvor fantastisk jeg er, men jeg har NULL skills i blogging. Feel free to help!

onsdag 18. november 2009

Tralala

Åherrejesus! Jeg må bare fortelle om FÆÆLE mennesker før jeg drar på jobb. Igår, da jeg var på jobb, så kjørte jeg verdens vanskeligste seng gjennom gangene. Seriøst, sykesengene hos oss skulle vært brent og omgjort til spiker for lenge siden, de er umulige å kjøre gjennom gangene uten å kræsje i absolutt alt. Og med alt, så mener jeg alt. Vegger, dørkarmer, stoler, enda flere vegger og mye mer. It's horrible! Stakkarne som ligger i senga har stort sett nok plager om de ikke skal kastes rundt i sengene i tillegg.
Uansett. Jeg strevde fælt med ei spesielt tragisk seng i går, og så gikk det en legemann ved siden av meg. Legemannen skulle akkurat samme vei som meg, og i det senga skjente ut til siden igjen, spurte jeg "oi, kan du være så snill å hjelpe meg litt bortover her, jeg STREVER litt", og verdens mest motbydelige mann svarer ikke, han ser ikke engang på meg, men setter plutselig opp farten, og forsvinner rundt svingen. Samme sving som jeg skal forsere snart. Fy faen. Hadde det ikke vært for at det var så mange pasienter i gangene hadde jeg nok satt fra meg senga og gått etter ham for å si ham et par ord. Han kunne i det minste ha sagt "nei, jeg har ikke tid" eller noe sånt, istedet for å bare stikke av!
Men bare så du vet det, overlegne hvitfrakkjævel, du står på lista mi!


Ja, også glemte jeg å skrive det i forrige blogginnlegg, men de flotte gardinene våre har vi faktisk FÅTT! Finntøsa fikk veldig mye takksigelser, men det må også Handyman sin mamma få. Vi fikk dem fra henne, tusen takk. Hadde det ikke vært for snill Handymanmamma hadde vi fremdeles ikke hatt gardiner. O grusomme verden.

tirsdag 10. november 2009

Dumme nettbanken virker ikke! Jeg MÅ overføre penger så jeg får betalt bilmannen i morgen. Uff, så flaut. Skulle hente bilnøklene i dag, og betale, siden de var så snille å bytta frontruta på Vidkun. Meen.. sånn gikk det ikke.. Jeg fikk nøklene da, men fikk ikke betalt. Egentlig en bonus, men så har det seg slik at Handyman (teiten) kjenner verkstedmannen på Bilia. Så da må jeg nok betale og smile pent, da.. Off!

Ja, og så har vi omsider fått opp gardiner, da. Handyman innså hvor veldig lett det var å se inn her. Så da fikk jeg gardinstenger, og frøkna som til nå er blitt kjent som finntøs hjalp meg med å legge opp gardiner.
Hun må nok i fremtiden få et nytt kallenavn. Legger opp gardiner, lager kaker og jeg har det fra sikre kilder at hun polerer bil og skifter sikringer helt selv. Det er magisk. Kanskje hun skulle blitt kalt Handywoman? Eller? Det blir nok litt sært. Vi fortsetter med finntøs. Uansett, denne gangen ble alle gardinene like lange, det ble det nemlig ikke sist.

Også har jeg begynt på en liste over folk som skal henges og skytes når jeg blir statsminister:
-folk som ikke bruker blinklys
-folk som ustanselig sier HVEM istedet for "hvilken"
-folk som synes det er søtt med snørrunger med talefeil
..to be continued..

Men ellers er alt bra.

torsdag 5. november 2009

Blodpuddinghevn

Haha! Jeg fikk jo verdens største blåveis da, etter helgens eskapader! Og kan TRO jeg fikk mange spørsmål på jobb! Tror ikke det er helt allmennt akseptert at sykepleiere går rundt og gir seg selv blåveiser.
Se så fin! Gul og blå og sexig! Ikke gikk det an å sminke den bort heller. Også har jeg jo foundation fra maybelline da, så i tillegg til et lekkert merke midt i fjeset, fikk jeg også skjolder og tørr hud overalt. Oh yes, jeg imponerer! Det er jammen bra jeg synes det er så gøy å lyve, for ellers hadde det nok vært enda flauere å komme på jobb.

Ellers da, har jeg lagd meg besøksteller. Hadde vært gøy og sett hvor mange som gløtter innom bloggen, men så ser jeg at tallet er så lavt, så da har jeg egentlig bare lyst til å skyte meg. Stakkars Malin. Ingen som leser bloggen min. Staaakkar.

Ja, også har jeg vært hos frisøren.
Har jo fått slik en vanvittig ettervekst, vettu. Så jeg og alles kjære Finntøs fikk time hos frisøren, også måtte etterveksten til pers. Vetduhva? Jeg brukte over 1000 kroner hos frisøren jeg. Og Handyman SÅ det ikke engang! Plutselig fikk jeg ikke så dårlig samvittighet for at han måtte spise blodpudding til middag likevel. Moahaha! Se så fine vi ble på håret. Det skal sies at vi ser rimelig identiske ut i hårfarge og slikt her, men det er slett ikke tilfellet. Jeg skylder på det faabulous'e kameraet jeg har på telefonen.

Ja, også har det snødd! Jeg var på nattevakt i natt og kjørte hjem i dag på glatta. Og det må jeg si, jeg har ALDRI fått sleng på stasjonsvogn før! Et ord kan beskrive det: GØØY!
Det er morsomt å låne bilen til Handyman. Så lenge jeg greier å rette opp igjen, så er det morsomt å kjøre kjæresten sin øyensten. Og da jeg kom hjem idag var jeg så oppglødd, så jeg fikk ikke sove. Så da lagde jeg like greit en snømann.
Pluss at jeg skremte en liten gutt som var på tur på skolen. Bonus! Det er nok ikke ofte han ser en voksen dame kravle rundt i ti cm med snø for å pakke sammen snø -som forresten ikke var så kram at det gjorde noe- til en snømann.

Nå skal jeg snart på nattevakt igjen. Så jeg har lagd brownies. Jeg tror ikke det er NOEN som er så flott å jobbe med som meg på natta. Jeg har jo alltid et eller anna godt med meg!

søndag 1. november 2009

I got erection..

Oh sweet lord, det er allerede november, og jeg har sikkert allerede lagt på meg fire kilo i julebrusvekt. Av uordentlig julebrus, altså. Sånn som smaker fruktchampagne med suketter. Mmmmh..aspartam..
Jeg skulle egentlig blogge litt igår og, for jeg tenkte at det er da for ille at jeg bare lager 5 innlegg på en måned, er det ikke? Men det fikk jeg ikke tid til. Skulle jo egentlig være snill pike og dra på bowling, men det endte opp med at jeg ble med ei venninne på roadtrip til Lillestrøm. Oh yes, du leste riktig, vi dro til denne eksotiske og spennende..øh..byen(?) Lillestrøm. Hvorfor, spør du kanskje, og jeg har neimen ikke noe særlig bra svar. Denne venninna mi har en hang til å surfe på finn.no, en ekte finntøs er hun. Og så hadde hun funnet et bord hun ville ha, da, så vi dro til Lillestrøm for å kjøpe et bord av en gammel gangsta-hiphop-mann. Ja, han var gammel. Han var nesten 30! Og når man nærmer seg et så stort tall, skal man ikke gå med sånn jålete truckercaps. Man skal i tilfelle skytes. Skulle gjerne tatt denne jegerprøva snart, kjenner jeg. Uansett. Vi dro ivei og kjøpte et bord, og så skeia vi jammen ut ved å dra på McDonalds etterpå. Vi vet nå jammen ta meg hvordan vi skal kose oss og, vi ja.. oh yes. Og da jeg kom hjem, hadde Handyman min invitert Handyman nummer to og de satt og konsumerte alkohol, så da ble jeg med på det. Det tok av etterhvert. Jeg har på et tidspunkt klart å kjøre kneet mitt så hardt opp i ansiktet så nesa mi ble helt nummen og kinnet mitt ble vondt. Så i dag har jeg et nærmest lilla kinn. Man ser det ikke så godt på bildet, jeg ser bare litt rødkinnet ut. Men jeg er bakfull, så egentlig er jeg hvit som et laken. Måtte stå opp tidlig idag, for det gjorde så vondt å ligge på sia. Puta var for HARD for det stakkars kinnet mitt. Au! Men nesa berga bra da, bare litt øm. Heldigvis. Hadde vært passe flaut å måtte møte opp på sykepleierjobben min i morgen med knekt nese og et forklaringsproblem av dimensjoner.
Også våkna jeg i dag tidlig med "duu-du-duu I Got Erection" durende inni hodet, samtidig som jeg var overbevist om at leggen min var oppsvulmet til en vanvittig størrelse fordi jeg hadde drømt at jeg hadde smakt på viagra. Sunt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...