onsdag 31. mars 2010

Judas Eskariot

Hurraheioghoppjeegersågladidaag! Det er påske, og jeg er hjemme på Oppdal. Fiiine Oppdal. Her kan jeg plage rosinbollen, mitt opphav og ellers resten av den tafatte befolkningen. Nei, det var tull. Ingen er tafatte på Oppdal. Bortsett fra turistene. OMG! Er det mulig? INGEN turister kan å kjøre bil i påska. De har sikkert røyka hasj alle sammen. TAPERE!

Det er forresten Gøril som er Judas. Som svikter meg på årets viktigste fylledag (skjærtorsdag), bare fordi "hun skal være sunn i hele april". Det er bare tull, hun er altfor glad i popcorn. Det er forresten jeg og. Skal ta med både popcorn og alkohol imårra jeg, så skal vi se hvor lenge hun klarer å holde seg. Moahaha! Jeg er kanskje egentlig mer Judas enn Gøril, men det får da bare være.

Oh well. God påske, alle sammen!

fredag 26. mars 2010

dubi-du

SE! Jeg har vært hos frisøren! Har ikke hatt så kort hår siden jeg var ni år, eller noe sånt. Selv synes jeg å huske at jeg var enda yngre, men mammaer har stort sett rett. Og jeg har aldri vært så mørk! Men se så fiiin!



Åh herregud, dere vet hvor redd jeg er for edderkopper, sant? Jeg er så redd dem at jeg begynner å gråte hvis jeg ser dem i blader, og for ikke å snakke om på TV! De er dødsskumle, og jeg kan ikke se at de har noen funksjon her i verden. Men uansett. Selv om jeg er så redd at det gjør vondt, er de også litt fascinerende. Så da jeg og Handyman hadde spist opp et brett Toffifee, syntes jeg at brettet så ut som edderkoppøyne. Ikke sant det ligner litt, ja?Ligner så det nesten er litt skummelt, synes jeg. Uansett. Da jeg satt og tok bilde av toffifee-plasten, sa Handyman "buaaaaaah!" (som i 'bø!') til meg og jeg skvatt såå fælt! Nesten så jeg fikk litt vondt i hjertet!

onsdag 24. mars 2010

Når sjefen min kaller meg "lille venn", føler jeg meg akkurat passe stakkarslig.. :)

Oioi! Bloggbok er blitt tatt i bruk! Det er utrolig godt å ha en huskeblokk. Stort sett er jeg mest kreativ når jeg ikke har anledning til å skrive noe ned, og med min konsentrasjon og teflonhjerne, forsvinner ideene rimelig fort. Men med bloggboka så husker jeg iallfall noe!

Som for eksempel i natt. I natt har jeg vært på nattevakt, og da har jeg det ofte travelt. Og av og til er jeg svært kreativ, og av og til skjer det noe utrooolig spennende. Spennende for meg, iallfall. Det er ikke nødvendigvis det adjektivet pasienten selv, og heller ikke de pårørende ville brukt om situasjonen, men det får så være. De fleste 'spennende' situasjoner er utrolig lærerike, og stort sett går det jo bra, også.

Atter en gang er taushetsplikt noe jeg godt kunne klart meg uten.

Og VET DERE HVA jeg gjorde før jeg dro på jobb igår? Jo, da kom det en nordlending i varmedress og ringte på døra. Han solgte fisk, og han var jo så søøøøt (han var jo nordlending! Han sang jo når han prata)! Og jeg er jo så lettluuurt! Så da kjøpte vi fisk og skalldyr for over 1600 daler. Så utrolig godt det er å ikke være student! Svindyr fisk, men idag hadde jeg et herremåltid til frokost/middag. Namnam!

Ja, og for første gang EVER, har jeg fått krav om å betale litt i restskatt. Jeg har gått fra å få igjen typ..25 K til å måtte betale. Bæsj. Riktignok bare småpenger, men det straffer seg å ikke betale skatt. LA DET VÆRE EN LÆREPENGE!

mandag 22. mars 2010

Happy happy joy joy!

Hurra, jeg har det så bra! Jeg våkna i dag og hadde drømt at jeg traff Robert DeNiro på flyplassen i Amsterdam, OG jeg hadde Ren & Stimpys "Happy happy joy joy song" på hjernen. Kan det bli bedre? Tror jeg neppe.

OG da jeg sto opp tok jeg en varm dusj. Det er LUKSUS! Handyman, altså min fantastiske Handyman som kan alt, har fiksa blandebatteriet så vanntemperaturen kan bli mer enn 35 grader! Det er helt utrolig, fantastisk og helt herlig å kunne vaske håret uten å hutre og fryse og bli sår på fingertuppene fordi gåsehuden er så hard. M-M-MH!

Og jeg har ikke hørt Maria Mena eller han der Muri-tosken på radio i hele dag!

Oi, på Teve går det noe som heter Halal-tv.. det var merkelig. Er ikke 'halal' en slaktemåte da? Wikipedia forteller at det betyr 'tillatt'.. det gjør ikke saken bedre. Tillatt Teve. Jess!

Også har jeg visst fått en ny bloggleser, og hun er jo så søt! Dere må se bloggen hennes, den er herlig!

Nei, dette var jaggu et rart innlegg.. Får legge inn et par bilder også, da. Jeg har kjøpt meg bloggbok! Fiiin!Og da jeg var lita, fikk jeg ikke lov til å spise sjokolade-frokostblanding. Og nå har jeg ikke bodd hos mamma på tre år, og fant ut at jeg skulle være en snik og spise sjokoladeforkostblanding. Namnam!
Egentlig var det ikke så godt, kan hende det er fordi det ikke er forbudt lenger.

Hm. Håper jeg ikke skremmer bort potensielle nye lesere med min emosjonelle berg- og dalbane. :)

onsdag 17. mars 2010

Deutschland über alles

Ja, som dere (to) lesere allerede vet, så har jeg vært i Tyskland og Sveits sammen med kjæresten min. Han hadde bursdag, og ettersom han kjøpte seg spillkonsoll på egenhånd, dro jeg ham med på bilutstilling i Genève. Snill kjæreste, sa du? Ja, jeg vet.



På Gardermoen kom det til min store skrekk plutselig et helt lass med gamle mennesker, og plutselig ble jeg VELDIG bevisst på at jeg ikke kan så mye om akuttbehandling av hverken slag eller hjerteinfarkt. Heldigvis skulle ikke de til Amsterdam. De får nok sin daglige tablettrus likevel.


Meen.. vi kom oss da omsider til Frankfurt, der vi skulle låne et Glis. Det var nok heller et Grin, og SLETT IKKE den bilen vi hadde bestilt. Det var surt. Setene var sååå vonde! Hvordan kan en bil til 3-400 000 mynter ha seter lagd av PAPP? Jeg skal skrive et meget strengt brev til Mercedes og Avis. De har for all framtid ødelagt min entusiasme for bilferie. Hoff.

Ellers da, så ble det ganske mye bil. Og siden jeg har heller laber respons fra den mannlige delen av befolkningen, og at blogglesemenn heller ikke virker særlig bilinteresserte, skal jeg lage en eller to fotomontasjer. Eller tre. (Bilene var blanke, skjønner du! Jeg er som kråka, og tiltrekkes av ting som skinner.) Her er bilder fra Audi-butikk, Mercedes-museum og Porschemuseum.


Ikke verdens beste bildekvaliteter, men altså.. temaet er biler, og Malin som prøver å posere ved siden av dem.

Det var jo tross alt ei nybil-messe som var målet med turen, og der var det mange nye biler. Og fantasibiler, altså sånn konsepter. Men gøy var det! Vi skulle hatt dress på oss, for de med dress fikk lov til å tafse på de dyre bilene, som Lamborghini, Ferrari, Koenigsegg og Maserati, mens vi vanlige dødelige bare fikk prøvesitte de "vanlige" bilene. Ikke verst det heller, altså. Men skulle gjerne fått spesialbehandling, for tross alt, så synes jeg at jeg fortjener det!


Apropos fortjener! Handyman ble med meg så jeg fikk svidd av litt penger i Bern på tur nedover til Genève. Hurra! Og han ble også med meg inn i handlegata i Frankfurt da vi var på tur hjem igjen. Snakk om å ha snill og oppofrende kjæreste, da du! Det er tross alt snakk om en kar som heller vil rive ut en fingernegl enn å dra på butikken og handle mat. Han fortjener all verdens lykke. Og jeg fikk kjøpt meg trenchcoat. Happy-happy-joy-joy. Og jenta på tv vant en konkurranse som het "unsere Star für Oslo" og kunne ikke synge for fem flate øre!Og Tyskland er absolutt det herligste landet i verden! Riktignok driver de fremdeles på med dette 'tredje riket'-tullet sitt, og nekter plent å prate engelsk, men FOR et land! Handlegata i Frankfurt var kjempelang, og med butikker fra sånne store navn. I love! Og for en BY! Her representert av Frankfurts store sønner og døtre, som drakk seg full under brua og måtte hentes av ambulanse. TJOHO! Et vanvittig dårlig bilde, men altså.. bruke blitz på blitzere?

tirsdag 16. mars 2010

..

Hvordan har det seg at talentløse snørrvalper som for eksempel Bjørn Johan Muri får så utrolig mye medieoppmerksomhet? Skulle ønske det var opptakskrav for folk i TV og radio som gikk på god smak. Det hadde vært noe, det..

Vil dere høre om min fantastiske tur til Tyskland og Sveits? Ja? Ja? Vent i spenning, nå skal jeg bake brownies til jeg skal på nattevakt.

mandag 8. mars 2010

travel channel

Imårra drar jeg og Handyman til Garde(r?)moen. Så tar vi fly til Amsterdam, og deretter til frankfurt. Der får vi låne bil, også kjører vi til Stuttgart og tar inn på hotell der. Etter det er planen å dra til Sveits. Geneve. TJOHO!

torsdag 4. mars 2010

Min aller første..

..piruett. Veien var liksom tørr, den. Liksom. Men så var det kanskje litt glatt likevel? Så først, svingte jeg rattet, mens bilen gikk rett fram, og så svingte jeg rattet andre veien, og fikk tak i dekka, men så ville de ikke bli med meg tilbake igjen, og så skjedde det en gang til, og så fikk jeg en kjempefin snurr, og endte med bakenden nesten oppå brøytekanten. Innmari bra plassering egentlig, men jeg kunne ikke begynne å ta bilder da de tre karene som kom og hjalp meg sto og dytta og hoia og jukka på stakkars Edward, så dere får bare se bilde av brøytekanten (som var ganske fin og rett før jeg kom). Bedre enn ingenting.




Det som var litt dumt, da.. var at de tre barske karene som ville hjelpe lille Malin ut av grøfta, var litt for ivrige, så de klarte å BULKE FRAMSKJERMEN MIN! Faen!
Men jeg er i live, (og det er alle andre og) og det var den allerede litt bulka framskjermen som fikk skade, så da..

men imårra kjøper jeg nye dekk!

tirsdag 2. mars 2010

FJORTIIIIS!

OH MY OH MY OH MY! Jeg vet dette er teit, altså.. men jeg har prøvd denne fantastiske farsotten chatroulette! Det var gøy. Jeg traff the Jonas brothers. Eller tre som ligna fælt. Men ingen kan se så nerd ut som han tredjemann uten å være originalen. Så jeg prata med Jonas-gutta. Jeg har tenkt å kidnappe han ene og ha ham i sokkeskuffen min, men det fortalte jeg ham ikke. Kanskje like greit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...