fredag 30. april 2010

Verge søkes..

Jeg har så vanvittig lite innsikt i økonomi! Jeg greier meg alltid, men det er fordi jeg setter halvparten av lønna mi på sparekonto, men den siste måneden har alt gått til helvete. Først, ei uke i TRONDHEIM, og deretter ei helg i Oslo, samt masse pynting og degging og forskjønning av den herlige, fantastiske bilen min, har gjort sitt for at kontoen skal tømmes. Så nå har jeg..typ 90 kroner som skal vare til neste lønning. Heldigvis ikke mer enn 2 uker til. Såh..i mangel på penger og liv, har jeg begynt med husarbeid.
Se, jeg vasker tilogmed vinduene på UTSIDEN!

Men uansett, det som fikk lasset til å tippe over i dag, var vel at stefar min ringte og lurte på om jeg har sagt opp forsikringa på gamlebilen min da jeg solgte den, for idag hadde han fått regning på den (selvfølgelig turte ingen å sette en forsikring i mitt navn, herregud, det er jo DØMT til å mislykkes). Og det hadde jeg jo ikke gjort, så nå har Vidkun vært dobbeltforsikra i en hel måned.
Heldig for han, ikke fullt så heldig for meg og min lommebok.

Men heldigvis løste det seg, da. Søte, dumme jenter som ringer forsikringsselskaper er sikkert ikke uvanlig, for det gikk ganske greit å annullere siste måned. Men ikke før mannen ble sint og oppgitt, for han hørte nemlig at jeg sa at bilen min ble stjålet sist måned, og at jeg nå hadde fått meg ny bil. På oppdaling høres nemlig solgt [sært] og anna trøndersk for stjålet [st'ært] veldig likt ut.

Se der, et innblikk i norsk språk og greier.

Men uansett.. Har noen lyst til å bli vergen min?

onsdag 28. april 2010

NEWSFLASH!

..Den Onde Damen er ikke ond! Hun er en superduper fantastisk dame som har utrolig bra smak i te! Dessuten har hun tydeligvis blitt veldig godt kjent med meg ved å lese mine innlegg, for SE HVA JEG FIKK I POSTEN!
EN RÅÅSA SKOESKE! Veldig fin. Og inni den fine, RÅSA skoesken, låg det..
..tefilter, sukkerstang, grønn te, hvit te, svart te, appelsinte, kanelte, te med marsipan, tefilter.. og..
en liten kubjelle. For som den onde, men snille damen skrev; "Den kan du bruke når du vil fortelle en potensiell slave (les:Handyman?) om at du vil ha mer te. Visse rettigheter skal da visserlig kvinner ha!"
Jeg er så enig. Teen er utrolig god, og jeg elsker kubjella. Når jeg blir statsminister skal jeg bruke den HVER gang jeg mener at de andre politikerne kan komme med te til meg.

Hadde jeg visst hvordan man gjør det, hadde jeg lagt inn en youtubeinnspilling her. Da hadde det blitt "digger deg" med Sesam Stasjon. Siden jeg ikke kan det, kan du finne den ved å trykke HER!

Og forresten, jeg har kjøpt meg ny (kamera)telefon. Sikkert derfor bildene er så utrolig dårlige. Nuvel.

fredag 23. april 2010

O-town?

Det har ikke samme schwungen, men likevel. I helga har jeg vært i Oslo. Det var utrolig gøy! Det er derfor jeg ikke har blogget på så lenge. Jeg har et liv. I det siste har jeg vært alt for opptatt med å være sammen med noen av de søteste jentene i verden, drukket alkohol, brukt noe helt vanvittig mye penger (helt alvorlig, jeg skal ha en hvit periode fram til neste lønning. Jeg er rett og slett BLAKK!) og i går var vi faktisk på photoshoot!


Det er vel egentlig ganske idiotisk å sette en såpass lite fotogen fjasekopp foran kameraet til en velansett fotograf, og særlig sammen med fire jenter som virkelig vet hvordan man "makes løøøøv to the camera". Jeg setter iallfall min lit til photoshop. Han er nok flink i photoshop. Jeg hadde krølla håret mitt og hadde min fineste kjole på for anledningen, og da føler jeg at jeg har gjort det som var i min makt. Sjarmtrollet :)


Ja, også har jeg jo vært i Trondheim! Den flotte, fine, fantastiske og nydelige byen med alle de fine folkene og alt været. Byen der Ida, Gøril, Randi, Siri og AnneLine bor. Med russebuksa på og to hundre kroner i bukselomma dro vi på fest. Og klarte virkelig å opparbeide en liten snurr, uten å blakke oss engang! Det er helt utrolig. Og vi gikk fra russebukse til cocktailkjole på under et døgn. Er det rart jeg elsker den allsidige byen?








Hjerte

torsdag 15. april 2010

T- TOWN!

Jeg har det så bra! Jeg er i Barteby hos de mest fantastiske menneskene i hele verden! Ida er på skolen, så nå skal Malin og Gøril og Sinja (en ukjent liten pike) ut og ha det gøy!

Turen oppover i går var litt slitsom, da. Satt foran en fææl gjeng med 60-åringer som ikke gjorde noe anna enn å skråle om øl og røyk og om hvorvidt sebraer har horn(?!) eller ikke. Omg, jeg visste rett og slett ikke at det gikk an å være så stygg! Hu ene hadde seriøst varicer (åreknuter,altså) i ansiktet! Let it be a lesson! Røyker du, blir du SVÆRT stygg.

Okay, nok om det. Jeg dømmer ingen.. nesten..

Her om dagen var jeg og Handyman på årets første sykkeltur. Vi tok med oss engangsgrill og masse mat, sykla til Løtens store badeplass og bare hadde det finfint!
Var ikke akkurat badetemperatur i vannet, da. Men isen går snart!
Bli'soool!
La meg introdusere dere for Anton, direkte fra birken! Jeg lover å vaske deg når jeg kommer ned igjen fra fineflotte Trondheim.

onsdag 7. april 2010

Te-oholiker

Jeg har bare sprukket EN gang og svart i et kommentarfelt, men her kommer flere svar:
-Oppdalinger er ikke kjent for langrenn, for søren!

-Menn blir mer og mer feminine, og en rosa telefon med sprukket display er akkurat passe feminint for en tyv. Dessuten ville de bare ringe med den, og deretter kaste den. Det er nå gjort, for den er ikke å finne noe sted. Ikke engang Partygirl sin strenge fyllemail til utestedet har gitt resultater.

..og flere spørsmål husker jeg ikke..

Men nå venter jeg på teforsendelse fra en Ond Dame i Tyskland og lurer på hva slags telefon jeg bør kjøpe meg. Noen forslag?

søndag 4. april 2010

Bill.mrk. Tamagotchi

Jeg er så utrolig, utrolig hjelpesløs uten telefonen min! Partygirl (eller Gøril, som hun tidligere ble kalt) sammenlignet meg med et datadyr her om dagen. En Tamagotchi. Husker du dem? Sånn som de kule i klassen hadde, og som læreren tok, fordi jævelskapen begynte å pipe midt i norsktimen fordi "den var sulten", og som samme lærer måtte gi tilbake, fordi plutselig hadde alle sånne, og læreren måtte se seg slått? Husker du? Min het Kimiko.
En sånn en er jeg. Nettopp fordi jeg ikke utstår å være alene. Jeg er et sosialt dyr. Jeg lager lyder når jeg er sulten. Og når jeg kjeder meg. Og når jeg vil leke. Og må på do. Får jeg ikke oppmerksomhet, blir jeg syk og dør. Og i motsetning til Tamagotchi'en har ikke jeg en reset-knapp!
Aaaaanyway.. Dette har gått utrolig mye utover Gø..eh..Partygirl i det siste, og jeg ringer gjerne en tre-fire-fem ganger om dagen. Helt fram til skjærtorsdag, iallfall. Helt fram til Malin ble sveiseblind og rota bort telefonen sin. Faen. Jeg er bombesikker på at den ble stjålet. Og endte jo opp med å anklage en god del av den mannlige delen av klientellet for å ha stjålet den, for OMG(!) selvsagt må det være en mann! Vi jenter er da så solidariske, sant?

Når jeg tenker meg om, så kan det godt være at den fulle og aggressive jenta ved nabobordet tok telefonen.. men hun var IALLEFALL sveiseblind. Så det var nok ikke henne likevel. Off.

Oh well. At selve telefånen er borte er i og for seg ikke det verste. Men som jeg skrev i forrige innlegg, kom jo alle bildene mine bort, også! Jeg tenkte vel ikke over at jeg kom til å trenge kamera i påska? Men så slo jo loven om alle tings iboende faenskap til da, og jeg har jo hatt TIDENES påske, og hatt sååå masse å tatt bilde av!

For eksempel da Partygirl og Malin hadde rumpeakebrett med oss oppi heisen. Vi har forresten et bilde av det, da. Her:Gøril er verdens mest sprelske og løgnaktige person i fylla, og sjarmerer absolutt alle i senk. Gøy!

Og her er enda et bilde! Det er de eneste bildene jeg har av påska. Du ser at bandet som underholda oppi bakken skjærtorsdag var av de aller mest populære i hele verden, sant?
Noe annet jeg gjerne skulle tatt bilde av, var da jeg møtte mamma og stefaren min etter alle utesteders stengetid (uff, full med foreldre, det er forferdelig), og mamma bestemte seg for at hun ikke ville gå med skoene sine lenger, fordi hun fikk gnagsår. Da måtte jeg og mamsen bytte, noe som resulterte i at hun gikk med min høyhælte sko og en flat støvlett, mens jeg hoppet,haltet og hinket ivei med det samme (merk at jeg ser ut som en tømmerhogger i forhold til mamma, og derfor også har VELDIG mye større føtter enn henne, og støvletten hennes var LITEN!). Etter en stund, fikk jo jeg og gnagsår da.. så stefaren min måtte også bli med på skobytteleken. Så da gikk mamma med min høyhælte og sin støvlett, jeg gikk med min høyhælte og en herresko, og stefar måtte gå med en herresko og en for liten støvlett. For et trekløver! Og å vente på taxi er jo uaktuelt. Så vi gikk hjem sånn. Nå har vi alle gnagsår. Gøy!

Og nå er kjæresten min på fest med storebroren min på Oppdal, mens jeg sitter nedpå Østlandet og er rent GRØNN av misunnelse. Jeg og vil være på Oppdal hele påska, og ikke dra hjem når det er som morsomst!

fredag 2. april 2010

Glad påsk!

Helvete helvete helvete! Jeg har dratt en Linnéa, og mistet telefonen min. Ergo, INGEN bilder fra min herlige påske, og null bildedokumentasjon på at jeg faktisk har vært på påsketur! Nå blir det bare ord mot ord. Oh well.

Og alle i hele verden skulle hatt en Gøril å dratt på fest med <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...