søndag 30. mai 2010

I give up

Jeg elsker MGP og jeg elsker Tyskland, og nå når Lena vant, kan jeg dra til Germania på ESC-finale neste år. Jaaaaa! Handyman blir sikkert henrykt.

Det skal sies at jenta ikke KAN å synge da.. men søt er hun. Skulle ønske den pene damen fra Aserbadsjan (?) vant; hun var både pen og kunne å synge.Skulle ønske jeg såg sånn ut.


Og til deg som ikke syntes jeg var no'fin på forrige bilde; ikke alle kan SOVE HELE DAGEN fordi vi IKKE HAR NOE LIV! Men ok, neste gang blir det photoshop, I promise :)

lørdag 29. mai 2010

Gratulerer med dagen!

Det er finale i Eurovision Song Contest, eller Melodi Grand Prix som vi vanlig dødelige kaller det.
Jeg sitter klar med min paljettkjole og rosèvin og er klar til å se at de fleste land i Europa prostituerer seg for 15 minutter med berømmelse.
God helg :)







Altså.. enhver anledning til å bruke paljetter må gripes! Men det er ubehagelig, så nå sitter jeg i joggedress igjen. Men hysj, det har begynt!

onsdag 26. mai 2010

Mitt interessante liv

Jeg har vært hos frisøren og blitt lysere igjen. Vad tycks?Forøvrig ikke så farlig hva du synes. Jeg ble fornøyd. Jeg ser ut som en spice girl fra nittitallet. GIRL POWER!

tirsdag 25. mai 2010

Jeg har fått sars

Jeg fryser, og det er sommer. Da er det garantert sars eller noe annet fælt noe.
Neida.. sikkert bare dårlig kondis.
Men over til noe mye viktigere: Når jeg blir sjef over universet, skal det bli vedtatt ved lov: alle skal spise et varmt måltid rett før man legger seg for å sove.
Jeg drømmer SÅ mye rart når jeg spiser rett før jeg legger meg! I natt var jeg politi og jaktet på skumle mordere, og natt til i går drømte jeg at jeg reiste i tid, OG at jeg hadde sånn fin hårsveis som Dita von Teese.Mamma kommer nok til å kalle meg asiatisk gledespike igjen hvis jeg får meg sånn sveis, men det får så være. Med sånn sveis og evnen til å hoppe i tid og rom kommer jeg IALLFALL til å overta verden!

torsdag 20. mai 2010

Jeg og vil!

Nå har jeg lest mange blogger der folk legger ut om sin 17.mai-feiring. Det vil jeg og gjøre! Min spennende 17.mai.
Handyman har jo masse familie nede på østlandet, så han dro bort til dem for å spise masse mat og kake og slikt. Alt skal jo skje i halv ett-ett-tia, og da er det lite hensikt for meg å bli med, siden jeg drar på jobb halv to.
Så..her satt jeg da, og ventet på å dra på jobb. Og siden det ikke var noe særlig å gjøre, krølla jeg håret mitt og lagde meg fin hårbøyle med rødt, hvitt og blått bånd.
Åå, så fin! kunne kanskje vært greit å redigert litt, men så langt kom jeg ikke.
Såå dro jeg på jobb, tok på meg min "hvite festdrakt" og gjorde dagen litt bedre for noen, og kanskje litt verre for noen andre. Sånn er det å være sykepleier!
Dette bildet sendte jeg til mamman min for å vise henne hvor flink jeg er som er på jobb på en av de morsomste dagene i året. Da fikk jeg igjen denne:
Mamma'n min ble nemlig ikke så glad da jeg farga håret mitt mørkebrunt. Hun ble ikke så glad da jeg bleka det heller. Rart det der.

Så der har du min feiring av grunnlovsdagen! Honestly, I don't think you can top that.

onsdag 19. mai 2010

Så dæeh.. (nr 2)

Av og til gjør jeg så vanvittig mye dumt og korttenkt. Skulle tro at det fantes en form for bleie for oss som konstant bæsjer på leggen..

edit: og HVA er greia med at alle skal gå med sånne skrekkelige Woody Allen-briller? De færreste kler det. Det har vel pågått lenge nok nå, sant? Finn på noe nytt!

fredag 14. mai 2010

Kunsten å skålde mandler..

Jeg lærte det nå nettopp. Ikke at jeg vet om jeg noen gang kommer til å bruke det, og mest sannsynlig er det glemt iløpet av kvelden, men jeg kan det NÅ, og det er det som teller.

Vedder på at jeg kan mer enn deg.

Se! Her om dagen ble Line og jeg stoppet av min framtidige kollega! (Turte ikke å ta bilde åpenlyst.. han har jo muligheter til å ta meg med til spjeldet!)
Som Gøril sa da jeg sendte henne bilde av halve fjeset til pene politimannen: "Absolutt potensiale, men vi blir bedre!" Han var nok ganske mye snillere enn det jeg og Gøril blir. Vi havnet ikke i fengsel engang! Line hadde alle papirer i orden, vettu. Det er jenta si som har orden i sysakene, det.

Igår spiste jeg grillpølser, og idag har jeg vært syk. Hva er det med grillpølser som gjør at jeg får matforgiftning? Det var andre gangen nå, og jeg kommer ALDRI til å spise grillpølse igjen. La Buddha slå meg til bakken med lyn hvis jeg gjør det.

Så, siden jeg har vært syk, har jeg syntes utrolig synd i meg selv. Og da gråter jeg litt. Så da Handyman kom hjem ikveld, satt jeg i sofaen med den fine, hvite kjolen min, og gråt. "Hva er det?", spurte Handyman. "Jeg blir aldri gift, jeg", sa jeg og stakk ut underleppa.
Ha-ha, skal si jeg lurte han, gitt!

Kjedelig å være syk.

søndag 9. mai 2010

blæh

DETTE, mine kjære venner, uvenner, kjente, ukjente, fantasifostre, liskomfæns og haters...
...er grunnen til at jeg helst liker meg på andre siden av kameraet..

Ja, jeg vet det er løgn, jeg elsker kamera.. problemet er at det ikke elsker meg. Jeg er mye søtere på ordentlig.

onsdag 5. mai 2010

slaughter house

Velvel. Siden INGEN vil være min verge, har jeg besluttet å halal-slakte sparefuglen min, og ta av mine reserver. Det vil si, farvel drømmehus (ja, jeg har nemlig SÅ mange penger).

Og ellers vil jeg bare si at NÅ er det vår. Så jeg vil ha is.

puss och kram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...