tirsdag 29. juni 2010

Stor pike?

Idag har jeg..
-lagd meg cv
-skrevet oppsigelse
-registrert cv
(-funnet igjen brillene mine. De lå merkelig nok i brilleetuiet.)

..poenget, mine venner, er.. jeg holder på å bryte opp med de som lærte meg sykepleie. Jeg skal ut i den store, vide verden på stabbende ben, og prøve å ikke drepe noen. Good luck with that!

Jeg gruer meg.

mandag 28. juni 2010

280697

Idag er det 13 år siden pappaen min døde. Han hadde kreft.
Jeg husker nesten alt som skjedde den dagen/natta, som at jeg lå over hos bestemor og bestefar, fordi mamma måtte bli med pappa på sykehuset, og at jeg leste ei bok om Nancy Drew, og at jeg hadde fått ei toalettmappe med masse såper i hos gammeltanta mi, som en reisegave dagen før (som lukta tutti-frutti og white musk), og at det var gråvær.

Rart hvordan man aldri glemmer enkelte ting.

lørdag 26. juni 2010

Tuppen og Lillemor

Nå har vi hørt Alice Cooper live. Min store drøm siden..sjuende klasse? Desverre har han blitt gammel og sliten, og jeg skal sitte og trøste meg med gamle, fine, ferdiginnspilte klassikere istedet. Dessuten ville Handyman dra hjem, så da fikk jeg ikke være der lenger. Litt synd, for jeg tror at hvis Alice hadde sett meg etter konserten hadde vi blitt best friends, rett og slett fordi mine beinete føtter i naglesko minner om death metal.
Yeah!

tirsdag 22. juni 2010

Hestetyv



Det ble ikke Gøteborgstur på meg. Vi dro til Torslanda utafor Gøteborg, der jeg og Mona Helen stjal en lastebil. Det gikk ikke så bra, så vi stakk av derfra og dro til Trollhättan istedet. Se så gode venner jeg og Handyman er når vi kjører bil! Vi sitter og teller bilmerker, synger "on the road again" og handyman blir oppgitt over meg når jeg tar bilder av A-stolpen når jeg egentlig skal ta bilder av fine biler som kjører forbi.Også blir han oppgitt når jeg tar bilder av folk vi kjører forbi..
.
.
.
.
Kunstpause
.
.
.
.
.
Ok, da, så visste vi hvem det var. Vi var jo et helt lass med biler som kjørte sammen innover! Her er NOEN av dem.
Vi var jo på tur med VCCN til volvofabrikken og volvomuseumet i Torslanda! KLART det ble mye volvo der.

I Trollhättan var det mye rart som skjedde! Trollhättan er visst en sluseby, det vil si at de har masse vann og stengsler som gjør at vannet blir stående. Og der vannet blir stående, hadde de satt opp statuer, fordi det er fint det.
Se! Det er kunst!

Kom ikke her og si at vi er ukultiverte, altså. Vi setter PRIS på god kunst, vi.
Vi tok oss til og med tid til å lukte på blomstene.

Men altså. Etter masse mas med blomster og stein og vann og sånt, så fikk jeg skreket meg til tre kvarter på et kjøpesenter. Der kjøpte jeg meg sko. SKOOOOOO! Fine sko, som slett ikke er brukbare. Ok, sånne sandaler er kanskje ikke såå ubrukbare, da. Men når skal jeg bruke høyhælte sandaler med nagler på?
Disse skoene kommer jeg sikkert aldri til å finne en egnet anledning til. De havner nok i ei skoeske i skapet og blir dratt fram de gangene jeg finner ut at jeg skal trene på holdninga mi mens jeg vasker gulv. Se der, en anledning allerede!


OG! Igår var jeg og Handyman på kanotur!

Det var så utroolig fint der vi var, og mens vi padla på den helt stille innsjøen, blækkstilla, som bestemor ville kalt det, kom det plutselig en bever som svømte rett foran oss!
Utrolig kult. De er jo ganske sky, etter hva jeg har skjønt. Det vises så dårlig på bildet her, men jeg får ikke til å redigere bilder på dataen til Handyman.

Og hestetyv, ja.. En hest med føll fulgte etter oss da vi kjørte mot vannet. Heldigvis fant de ut at hytteplen er bedre enn volvolakk, så de lot bilen være i fred.
Og altså.. til jul ønsker jeg meg ei hytte på ei øy med kun adgang fra vannet. Sånn!

torsdag 17. juni 2010

Størrelser er bare tall..og bokstaver

Neiiiiiiiiiiiiii, hva har jeg gjort? Begynte å trykke på sånn mal-visning, og plutselig har jeg fått rosa bakgrunn og skeiv header? Hvis noen vet hvordan jeg kan få endra dette, vennligst si ifra.

Jeg drar til Øst-Europa i helga. Det skal bli godt å ha ei facebook-fri helg. Sa du avhengig? Jeg tror forresten noen har tulla med fjæsboka mi? Jeg må ha fått en mamma-facebook, for jeg får bare oppdateringer om uinteressante ting som omhandler fæle, små barn. Vetduhva? Jeg DGITER I om hvorvidt ungen din er tre måneder og fire dager i dag, eller om den har tett nese eller begynt med avvenning av bleie. Det er ikke interessant! Igår sletta jeg nesten hele greia, fordi 15 av 20 oppdateringer omhandla unger.

Åh, jeg kommer nok aldri til å bli spurt om å være barnevakt. Like greit, jeg kommer til å LYVE til barnet ditt!

Ellers, da.. så har jeg fått masse penger på kontoen, jeg som ikke har fått lønn siden januar. Det var godt. Nå skal Edward få shaina seg, jeg skal muligens begå en synd og besøke Asos og Victorias Secret, ooog så skal jeg til Gøteborg i helga, ja. Kan godt hende jeg svir av noen lapper der. Gjorde jeg forresten i dag også, men jeg følte meg litt dum da tjukkebollemalin kom bort til kassa med en topp som kanskje var i kanskje minste laget for meg, og dama i kassa var så tynn at jeg lurte på om det var stivelsen i klærne hennes som holdt henne oppe. Hun dømte meg sikkert like mye som jeg dømte henne. "Får hun svære der på seg SMALL?" Det skal også sies at jeg sikkert var 60 cm. høyere enn henne. Følte meg ikke mer grasiøs av den grunn. Hun så ut som en fugleunge, hun hadde absolutt INGEN muskler, og NULL kroppsfett. Nesten skummelt, jeg googla "anorexia" nå, og det var nesten som å SE henne.
(For ordens skyld; Google.) Jeg lurte litt på om jeg skulle gå og kjøpe en proteinbar til henne. Eller en is, men da hadde hun kanskje blitt sint på meg?

Likevel, jeg synes det er mye bedre å ha litt mage, i tilfelle det bryter ut krig. Dessuten er jeg FERDIG vinterkamuflert! Jeg er et priviligert barn.

søndag 13. juni 2010

Kill self

Beklager for lite oppdatering, min kjære faste leser, men jeg har vært opptatt med å smøre meg inn i antirynkekrem.

For når jeg går for å være tredve når jeg er enogtjue, og min kjære Handyman, som er en voksen mann, ikke kommer inn på pub fordi han ikke har legitimasjon med seg, da er det på tide å legge seg under kniven.

Sant at vi ikke ser ut som cougar og nabogutten, nei? Synes ikke jeg heller.


Og alle må gratulere kjære, fine, frekke, flotte, fantastiske Line som ferdig sykepleier. Nå skal jeg gå opplæreingsvakter med Line på avdelinga mi, så nå må alle holde sine gamle og kjære hjemme, for ellers kan det gå galt.

søndag 6. juni 2010

Lobsterwoman

Jeg har sittet i sola idag. Ikke så veldig lenge, men lenge nok til at framsiden av lårene, leggene og magen er rød og fin. Og baksiden er tilsvarende hvit. Jeg ser ut som en godt kokt kongekrabbe. Pritty. Solkrem funker visst bare på enkelte deler av kroppen, som for eksempel ansikt. Og psyken. "Moahaha, jeg har SOLKREM, og er derfor USÅRBAR overfor sola!"

Som mamma ville sagt det: Jau, rauva mi.

Dessuten har Karma tatt igjen, og jeg har vondt i magen. IGJEN! Tror jeg bare bør slutte å spise, jeg.

onsdag 2. juni 2010

Uansvarlig

Selvdisiplin og økonomisk oversikt ønskes kjøpt!

Jeg er så blåst når det gjelder voksen-ting, som for eksempel penger. Nå har jeg gått i 5 mnd uten å oppdaget at jeg ikke har fått lønna mi, UTEN Å MERKE DET! Ikke rart jeg hadde lite penger etter Trondheims- og Oslotur!

Men nå løser det seg kanskje. Jeg får utbetalt lønn snart. IIH!


Og hvis du, mystiske leser, vet hvor jeg kan bo i høst, er det veldig, veldig fint. Fortrinnsvis rundt Porsgrunn eller Skien.

Vil du se hvordan jeg ser ut om morgenen før jeg har hatt en fight med hårbørsta?
See sååå fiiin!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...