tirsdag 31. august 2010

Location: Porsgrunn

Heisann, alle søte små disipler!
Vi driver og flytter til Porsgrunn, vet dere..de store edderkoppers Mekka!
Leiligheta er fin, men utrolig skitten, så det tar tid å gjøre den beboelig. Heldigvis får vi litt avslag i husleia første måned da, siden vi tok all vaskinga selv.

Men det er utrolig at de som har bodd her tidligere ikke har dødd av all skitten.. det er helt utrolig ekkelt... jeg mener.. jeg måtte skifte vaskevann etter å ha vaska veggene på stua! VEGGENE! Og da jeg vaska gulvet på soverommet fant jeg noe hardt på gulvet.. det var de lengste avbitne neglene jeg noengang har sett! Herregud, som jeg brakk meg! Jeg mener, NEGLER, liksom. Jeg er sykepleier, og jeg mener at jeg får se en fair share med ekle ting, men gamle, skitne negler, det tok kaka. Det er verre enn innvollsorm, det.

Men nå er stua, badet og det ene soverommet helt ferdig vaska, så nå er det kjøkkenet som står for tur. Det skal bli så utrolig godt å få det rent!

Etter hvert skal jeg legge ut noen bilder også, men jeg vil ikke vise fram sånn lort.. fysjom.


Og til dere som synes det er svært vanskelig å få tak i meg på msn og facebook for tia; vi er tydeligvis sisteprioritet når det gjelder trådløst nettverk, så etterhvert som folk kommer hjem på ettermiddagen, jo treigere går nettet vårt.. det blir bare dårligere og dårligere utover dagen, til det plutselig forsvinner. Kos.

Avslutter innlegget med et bilde fra byen der jeg helst vil bo. Trrivelige Trrøndelags hovedstad!

onsdag 25. august 2010

Feber og sjokolade

Vil dere høre om min herlige, herlige feberfantasi? Jeg våknet etter nattevakt mandag, av at jeg satt og strigråt i senga mi. Jeg er skrudd. Først må jeg fortelle at pappan til Handyman driver å graver opp en sånn oljetank uti hagen her, den skal visst byttes ut. Uansett. Jeg drømte at jeg var i Dubrovnik (av alle steder, jeg vet ikke hvor det er engang!), og at det satt fast ei dame (selvsagt var det ei dame, det kunne liksom ikke vært en stor, sterk kar som kunne hjulpet til litt selv, liksom) under en sånn oljetank, og det var min skyld. Det var min skyld at hun lå der, og det var min oppgave å fjerne denne tanken. Men altså.. en oljetank er ganske stor, og den er ganske tung, så hvordan jeg, som knapt får til å løfte en katt, skulle greie å flytte denne på egenhånd, det er over min forstand. Uansett.. Det var altså min oppgave, og jeg greide det ikke. Så dama døde. Min feil. Så da jeg våkna, satt jeg i senga og gråt. Drap, liksom. Drap!

Jeg er skrudd..

Uansett. Jeg oppdaga det igår kveld, at uansett hvilken bokstav jeg skrev inn i nettadresse-feltet, kom autofullfør med en eller annen bloggadresse. Jeg må virkelig få meg et liv. Jeg må slutte å lese om andres liv, og prøve å skaffe meg ett selv. Usj.
Jeg får det til når Handyman er her, da går det bra. Som f or eksempel i helga; da var vi på kanotur!
Bueno- You raise the bar for indulgence


Det var rimelig mye vind midt utpå der, så det ble litt av en tur, men heldigvis drev jo skyene bort også, sånn at vi fikk sol og blå himmel. Herlig!


Også fikk vi se hvor nøkken bor.



Men nå må jeg på jobb. Skal smitte alle de stakkars pasientene mine.

tirsdag 24. august 2010

Wowsa

Innlegg nummer 100, fortenk.

Også er det ett år siden jeg begynte å blogge. Det var riktignok på en annen blogg, men det får så være.

Også er jeg svært,svært syk, og trenger MASSE omsorg. Handyman er i Porsgrunn på skole, og jeg sitter her helt alene. Stakkar.

Heldigvis veldig, veldig snille svigers som kom med hjemmelagd pizza og druer til meg igår kveld, da jeg var så syk at jeg nesten ikke klarte å holde hodet oppe, og langt mindre kunne lage mat selv. Heldig!

torsdag 19. august 2010

Nå får vi snart kjeft.

Handyman har funnet ei leilighet som er myye finere enn den vi har sagt at vi vil ha. Så nå spørs det om vi kanskje skal få bo i ei fin leilighet (medplass til oppvaskmaskin! OPPVASKMASKIN!!! ) i stedet for den nikotinfarga bula vi hadde takka ja til (beigebrune vegger har aldri sett ut som "kaffe latte", de ser ut som NIKOTIN!). Spørs om motorsykkelhusverten vår blir særlig glad for dette, da.

Det er ikke sikkert, da. Mest sannsynlig kommer vi til å måtte bo i en kjeller med teppegulv på soverommet og do og bad på separate rom (den mest idiotiske løsningen jeg noensinne har sett.. blir ENDA et rom å vaske, liksom!)

Vil bo her, jeg. Her har jeg lilla soverom. <3

(Nok engang løfter vi blogginnlegget til himmels med et blinkskudd av bloggern sjøl.)

onsdag 18. august 2010

Når man smører seg

.. i ansiktet med "tan intensifier" og ikke har vært i sola på veldig,veldig, veldig lenge, da er det vel på tide å tusle ned på butikken å kjøpe seg en dagkrem, don't you agree?

(et hvert blogginnlegg løftes til uante høyder når man slenger med et bilde av et slikt sjarmtroll)



Jeg har forøvrig fått meg ny samboer mens Handyman har vært borte. Det er den største flua jeg har sett noensinne, og jeg vedder på at hvis jeg begynner å løpe etter den med en avis, kommer den til å ta fra meg avisa og gi meg juling. Nå surrer den rundt meg og dataen og sjekker hva jeg skriver. SHIT!

søndag 15. august 2010

Sånn!

Siste kveld av sommerferien, og jeg sitter her, helt alene. Idag har Handyman pakka bagen sin og flytta fra meg.

Ensomt.

Imorgen begynner han nemlig på igjen på skolen, så om tre år er jeg ikke sammen med en handyman lenger, da er jeg fru Ingeniør Handyman! Sånn.. foruten "fru"-delen da. Ikke at jeg tror at det kommer til å endre noe heller, foresten. Hvis Handyman blir ingeniør, er det kanskje bilene som kommer til å merke det mest?

Sagt opp jobben min har jeg gjort og.. 1. september tar vi nemlig over leiligheta i Skien, så da er det fullt kjør med flytting og søking på ny jobb!

Men uansett. Nå er jeg ensom. Helt fram til fredag, tror jeg. Får blogge litt istedet, da :)

tirsdag 10. august 2010

søndag 8. august 2010

ære være den..

...som greier å opprettholde en noenlunde lesbar blogg på sommerstid..

jeg ønsker meg forresten DENNE til jul. Ladies Trillium Parka fra Canada Goose

Den er fiiiin! Og jeg har prøvd den! Så jeg vet at den er lang nok i ermene.

Selges bl.a. på RETRO i Trondheim. JESS :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...