onsdag 29. september 2010

Woot?!

Det er jo god plass i klesskapet mitt?! Det må være feil.

Skapet mitt er sultent! Kjære dere, slå dere sammen for en god sak; send penger så jeg får fylt det!

mandag 27. september 2010

IIIH!!!

Første dag på hjerte-, nyre-, og hormonavdelinga idag.. I love it!

Gleder meg til imårra :)


katt tilsalgs: ..eller forresten..

lørdag 25. september 2010

bestest girlfriend in the world

Det må være meg. Idag satt jeg med dette trynet
rett foran ansiktet til Handyman da han våkna. Han skvatt. Fnis!

God helg, kjære! :)

onsdag 22. september 2010

Katteprat..-eller verdens svakeste menneske..

Velkommen til kattebloggen!


Neida. Jeg liker egentlig ikke katter, jeg.


OFF! Jeg var på trening i dag og prøvde meg på catslide. Det var TUNGT! Nå skal det sies at jeg er supersvak og knapt kan å løfte kattungen, da. Så det var tungt. Veldig.

Det er ganske vondt å være så utrolig dårlig form.

Og enda mer katteprat. Igår kunne dere fått kattjæveln billig, altså. VET DERE hva den nusselige katta gjorde igår? Joda, da Handyman sto opp for å dra på skolen, møtte han en vegg av varme da han gikk inn på kjøkkenet. Katta har slått på stekeovnen iløpet av natta, så stua og kjøkkenet var helt fullt av røyk. Vi hadde noe så stilig som pyntedeksel av metall (oh yes, the 90's are back) over platene, og det ene dekselet var jo da selvsagt brent til det ugjenkjennelige. Plata var nesten rødglødende og selvsagt hadde vi tatt ut batteriene fra røykvarsleren, sia den løser seg ut bare jeg koker vann.

Tilogmed fronten, der bryterne er, var brun. TRYGT!

Og siden jeg er en lat, lat pike, har jeg ikke tatt bilder av dette.

Handyman har heldigvis fiksa den, da.. siden vi både har kjøpt ny sofa, tv OG skal kjøpe seng, så går pengene ganske fort ut.

MEN! Jeg har fått meg jobb! Fått 75% stillingsvikariat på sykehuset, så da blir det snart penger inn på konto igjen. IIH!
Se så fine blomster jeg fikk av svigers da de hørte at jeg fikk meg ny jobb!

Også siden alle blogginnlegg blir utrolig mye bedre så fort et det kommer opp et bilde av ei søt jente, må jeg legge med dette. Dessuten synes jeg at jeg har verdens fiiiineste trench! Selv om den er skrukkete. Og dette er et bevis på at jeg trenger å trene litt. Pudding!Det er forresten bilde av garderobeskapdøra i gangen. Og litt av gangen. Og se, vi har ALARM! HAHA! Stilig :)

Og siden dette har blitt en katteblogg, skal dere få se hvordan katta låg de fire timene det tok å kjøre hjem til Løten i helga.


Hardt liv.
Har du sett så tjukk en katt før?

Dette er et bilde av en katt som ikke er vant med å dele og verdens tjukkeste katt. De ble IKKE venner, selv om de var sammen HELE helga!

Så dæeh.

tirsdag 14. september 2010

kattefis

Er inne i uke nummer tre i Porsgrunn og har FREMDELES ikke blitt kjent med en kjeft (ikke at jeg har prøvd så hardt heller, men det er ikke poenget). På denne tia har jeg

-veksla noen ord med husverten
-hilsa på postmannen
-vinka til en nabo som kjørte veldig fort med bil

ja, og vært mitt sedvanlige overstrømmende jeg når jeg har vært på butikken og kjøpt mat, da..

oioioi, det glemte jeg nesten! Jeg har jo prata med ymse avdelingsledere og slikt også; for jeg har jo fått meg JOBB! Eat that, din sosionomdritt! Snart kommer jeg ned på nav og ler av deg. By the way, jeg tror han her har vært borti samme saksbehandler som meg.

Ja, jeg har fått meg arbeid! Juhu! Begynner opplæringsvakter på torsdag. Jeg må virkelig finne skolebøkene mine og lese litt.. det er rart med det, men når man har vært en stund borte fra jobb, så føles det som man begynner på scratch?! Nuvel, går seg vel til igjen.

Og ellers da, så har vi hatt en familieforøkelse her.Dette er mister Leopold. Verdens særeste katt. Jeg har aldri hatt lyst på katt, men han her er så morsom, så det er helt greit. Henger rundt meg hele tiden, skal alltid ligge i fanget, maler konsekvent, er redd edderkopper (takkjaaa, det var jo grunnen til at vi skaffa katt in the first place) også går han rundt og fiser HELE tia. Ja, også har han verdens største poter, nesten som en bjørn. Ai låf!

Jeg skal lage en kjempestor photo shoot med Leo, men akkurat nå har jeg både lagt mobilen og kameraet på et sted jeg ikke husker, såeh.. vi får ta det etter en massiv leteaksjon.

fredag 10. september 2010

HASJ i MacDonalds-maten!

Og Ronald Macdonald er ført bort som mistenkt i saken!

Neida. Joda.

Neida.

Men helt alvorlig. Det MÅ være hasj i maten fra MacDonalds. Jeg mener, hvordan kan du ellers forklare at jeg vil gå inn på en skitten restaurant, sette meg ved et bord med så mye søl at det ser ut som en sumpmark, se og høre alle de fæle, skitne, sutrete skrikerungene rundt meg ( og ikke minst foreldrene deres!) og spise seigt kjøtt, vassen salat, lunken pommes frites mens jeg drikker utvannet cola?

Gang på gang. Det skal sies at jeg sjelden er på MacDonalds, men hver gang jeg ser en MacDonaldsrestaurant (restaurant..haha! Priceless!) har jeg lyst til å gå inn, selv om jeg VET at maten er ekkel.

Eneste forklaringen jeg har er at det være noe avhengighetsskapende, cravingskapende svineri i maten deres.

FY SKAMME SEG!

onsdag 8. september 2010

Karma just bit me..

Ok, jeg skal aldri mer rakke ned på folk som går på NAV. Jada, jeg vet at ikke så mange som går dit er samfunnets tapere, de har ikke noe valg og blablabla, men mange er det også! Lavressursmennesker, liksom.
Så jeg har kanskje vært ute og slengt litt med leppa da, mot en og annen stakkar. Men det skal jeg aldri gjøre igjen. Karma kom og beit meg i rumpa i dag.

Jeg har jo da altså flytta til Porsgrunn og er nå på leting etter arbeid. Bra arbeid. Jeg tror det løser seg snart, faktisk. Men i mellomtiden tenkte jeg at jeg kunne gå på NAV da, og melde meg som arbeidssøker. Så da gikk jeg da, glad og blid for at sommeren er over og vinteren snart kommer, ned i byen for å prate med vedkommende som sitter på pengesekken for oss som for tiden har ubetalt ferie.

Og de stakkarne som må gå på NAV og få likens behandling som jeg fikk i dag (og kanskje verre og, for alt jeg vet kan det hende de peker og ler av de som kommer fordi de er arbeidsuføre), de har nå fått min største respekt. For det første; fy faen for et tungrodd system de har der. Og for det andre; jeg har aldri møtt frekkere menneske i hele mitt liv, iallfall ikke i edru tilstand.

Jeg mener at når det kommer ei ung jente og gir en kar på 40-50 år med firedagersskjegg og saggebukse (I kid you not.. SAGGEBUKSE!) dette smilet
(riktignok uten å vise like mye hud), så skal ikke nevnte sjuske-wannabe-fjortenåring SNØFTE av jenta når hun sier hun er ny i byen og vil registrere seg som arbeidssøker, bare fordi hun er sykepleier. NAV er der for å hjelpe meg å finne de best egnede jobbene, ikke for å gjøre narr av meg!

Fy faen så forbanna jeg ble. Han var nok den MINST service-innstilte mannen jeg noen gang har møtt. Nå skal jeg gå og hente dokumentasjonen han mente jeg trengte for å kunne søke om dagpenger, og så skal jeg nedpå der i morgen og KASTE papirene i fleisen på ham.

OH! Så har jeg forresten meldt meg inn i treningssenter. Og der skal jeg prøve meg på dette



lykke til med det, liksom!

tirsdag 7. september 2010

halloo blåggeeeen :-*

Haff. Jeg har nå vært arbeidsløs i ti, nei ELLEVE dager, og jeg begynner å bli superlei! Jeg er et sosialt dyr, og trenger å ha mennesker rundt meg. Eventuelt, jeg må ha noen å snakke i telefonen med. MEN det er ikke lett det heller, når alle andre jobber! Stakkars Malin.

Men jeg vet at det er min egen feil, jeg kunne ordnet meg jobbavtale for mange dager siden, det er bare at jeg er lat. Neida. Joda.

Apropos lat, jeg er litt lei av det også, og tenkte at jeg skulle melde meg inn i et treningssenter nedi her. Elixia krever 7000 kroner i året for at jeg skal svette der, det synes jeg er litt i meste laget. Litt.

Det har ikke jeg råd til, jeg. For jeg vil nemlig bruke pengene mine på prinsesse-såpedispensere jeg.
Dessuten greide jeg å miste HELE kaffeserviset mitt i gulvet her om dagen. Så nå har vi ikke kaffeservise.

Ellers er det ikke mye å si. Jeg sitter nå stort sett her. På torsdag begynte det endelig å se bra ut her, men så dro vi hjem og henta enda et flyttelass, og nå drukner vi i pappesker igjen. I DON'T LIKE IT! Vi har for mye. Til snille mennesker som liker oss og som vil gi oss gaver: værsåsnill å ikke kjøp pyntegjenstander. Kjøp ting som kan brukes istedet. Brukes opp, helst.

Now, look at that pretty face
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...