lørdag 26. februar 2011

God som gull!

Jeg liker ikke langrenn. Jeg liker ikke å vente på langrenn, se på langrenn, eller gå på langrenn.
Men siden min fine frøken Katrine


er sånn vertinne,  så er det litt morsomt å se likevel. Min fine frøken popper opp på skjermen rett som det er, hun. Det er ikke feil!

Og det er heller aldri feil å se det norske flagget på toppen av pallen! Eller på flesteparten av pallplassene. Så hurra for Norge og de flinke skigåerne, -hopperne og -kjørerne som fedrelandet har avlet fram.

Hvis det ruller opp en dopingskandale i etterkant, da blir jeg skuffet, da.


Og jeg er invitert i dåp. Handyman skal være fadder, og jeg skal spille den viktige rollen som påheng. Jeg lurer på hva jeg skal ha på meg? Og om jeg skal leke superfotograf og ta med meg mitt gigantiske kamera?
Da skal jeg ta bilder som blir så fine og knivskarpe og motivfokuserte som dette bildet her.


Haha, det var bare en unnskyldning for å ta med et bilde av meg selv.

torsdag 24. februar 2011

reisefeber

Åååhh! Jeg har så fin koffert! Jeg vil ut på flere turer!

Jeg vil til London og se turistfellene!


Og til Paris for å ta fine bilder.



Og til Skottland for å se menn i kilt



Og til Irland for å drikke tjukk, svart Guinness




Noen som vil bli med?  :)

søndag 13. februar 2011

Onkel Reisende Mac

Jeg synes selv at jeg ofte er eksepsjonelt heldig kledd, og tenker rett som det er "Dæng! NÅ skulle jeg hatt noen å vise meg fram for! Fashionblogging, here I come!"

Men det skjer ikke. Og skulle jeg gjort som resten av blogg-Norge og hatt en tråd med 'dagens innkjøp' og sånt, hadde det blitt veldig mange fler bilder av mat enn det allerede er her. Jeg er eksepsjonelt glad i mat. Min kjærlighet for mat overgår tilogmed min kjærlighet for oppmerksomhet. Så dere får ikke se alt det fine jeg har kjøpt på Topshop, ædda bædda!

Men igår, da følte jeg meg som onkel Reisende Mac. Jeg kjøpte meg ny koffert OG et par sensible heels og er klar for innenlands-flytur.

Siden det er vinter i Norge, kommer nok ikke skoene til å bli brukt, men de er jo alltids fine å gå i inne!

lørdag 12. februar 2011

No kjæm e!

IIIH!!!

Jeg har omsider fått somla meg til å bestilt flybillett nordover, så på mandag kommer jeg til T-town igjen!
Så da skal jeg leke irriterende pårørende med helsefaglig utdanning, til hele St.Olavs store ergrelse.

Neida. Jeg har ingen planer om å være et hatobjekt for sykepleierne. Eller.. jo.

Uansett, mandag ettermiddag skal jeg ta fly innenlands for første gang, og trodde det var omtrent som tog.. men på nettsiden sto det at jeg måtte ha pass med meg?
Really?? Pass.. -innenlands?
Jeg heter da ikke Maria Amelie heller, da. Jeg er altfor lang og blek og skandinavisk til å bli tatt for å være russer. Tror jeg.

Så, til mine flotte frøkener som forhåpentligvis leser dette; kan jeg få ligge over hos en av dere? Jeg looover å være snill og ikke rote for mye, samt jeg er HELT pottetrent.

Og til noe annet. Se hva Handyman og jeg gjorde igårkveld, da!


Oh yes, it is! Et 3D-puslespill av en GRAVEMASKIN! Misunnli? Hæ? Hæ?

onsdag 9. februar 2011

Ny start..

La meg introdusere min fine frøken, verdens søteste skikjører, og Gomann, heldiggrisen som fikk være kjæresten hennes.


hihi... "litt bratt, men det går nok bra"..knis...


Dette er strengt tatt mitt andre blogginnlegg på en dag, men siden klokka har passert 00:00 så sier vi det er onsdag. Jeg har nemlig hatt en oppvåkning!

Dagen idag har ikke gått helt som jeg ville. Jeg har ikke gjort NOENTING idag. Men nå har jeg en plan..
Onsdag er fra nå av min første dag i uka. Mandager er for blå til at ting går som jeg vil. Det var forøvrig en løgn, det er bare jeg som har minst like lite selvdisiplin på mandager som resten av uka. Og siden tirsdager er den dagen i uka når jeg sier "Malin, skjerp deg!", men siden jeg da allerede antakligvis har startet dagen med usunne holdninger, må jeg starte på nytt på onsdag. Og da er det ikke så lenge til lørdag heller. Fiffig!


Så. Nå går jeg og legger meg, og i morgen..da blir alt bra :)

tirsdag 8. februar 2011

filippinas look for men.. og alle hjerter gleder seg..

..er tittelen på fem av seks reklamer jeg får opp på bloggen min når jeg ser på den. Jeg har da vel aldri søkt opp flytte-og gifteklare asiater på min PC? Jeg forstår det VELDIG godt hvis reklameinntektene mine synker nå. Såfremt dere ser de samme reklamene jeg ser, da.


Nuvel. Historien om tastaturet som ikke ville virke har fortsatt, og jeg kommer til å utvikle Karpaltunnelsyndrom hvis det ikke skjerper seg snart. Linjeskifteren skifter ikke linje. At herr Pedro har nådd skolealder og fyller 6 år nå i februar, det er ikke så viktig. Pedro kan jo aldri bli utbyttingsklar, har jo hatt ham lenger enn kjæresten min, jo!

Ellers så har jeg kommet hjem fra Dunas de Maspalomas, et mekka for golfere, nudister og ikke minst spenningssøkende homofile. Vi hadde det fint vi, altså, men Dyrevernsnemda og Handyman måtte hjem og vaske øynene sine etter trimturen de hadde i ørkenen. Fnis.

Nå vil jeg ha middag, fortrinnsvis sushi.
..meen det blir nok kokt torsk i stedet.



edit: TROLLJEGEREN KOMMER UT PÅ DVD OG BD IMORGEN!!!! Jeg gleder meg så siikt!

torsdag 3. februar 2011

Uten filter

Freakishly greier, det her. Jeg er den som er først oppe om mårran. Jeg er den eneste som ikke hangler. Og jeg er den som maser mest om å dra på stranda. Nuvel. Det er kanskje ikke sååå rart, da. Det er jo tross alt jeg som er yngst. Føler meg av og til som en niåring på tur, og jeg krever konstant underholdning eller oppmerksomhet. Dyrevernsnemnda flirer og kaller meg "Malin uten filter", noe som forsåvidt passer ganske godt. Det er sånn det går når jeg ikke prater med en av mine fine frøkner på så mange dager. Det er utrolig kort vei fra tenketanke til munn.


Heldigvis får niåringen Malin masse oppmerksomhet og underholdning. Bortsett fra tidlig om mårran, da. Idag har jeg til og med gått på butikken helt alene, rett og slett fordi ingen andre har stått opp enda. Jeg har tatt ansvar og kjøpt vann og brød. Namnam. Dyrevernsnemnda har blitt forkjøla, Handyman hangler litt han, og, og Tingeling har også litt problemer med å følge tempoet mitt.


Idag har jeg planer om å dra med meg hele gjengen til stranda på vestkysten, rett og slett fordi det ikke er sjans til å bade her. Vinden pisker, bølgene er helt ville, og rødt flagg heises på stranda. Det er morsomt, men litt vanskelig å bade når det er sånn. Til tross for at jeg har mest lyst til å kaste meg uti, så VET jeg hva som i verste fall kan skje, og da er det ikke så kult likevel.


Igår var jeg og Tingeling på en etterlengtet sjåppingrunde, med noe labert resultat. Vi var på et kjøpesenter der alle butikkene utenom matbutikken og et parfymeri og en turistfelle-butikk var lagt ned. Det var litt spesielt. Tvert vi gikk inn i parfymeriet kom ei dame og sa "Can I help you? We give special price for you on everything, yes?"  Det var litt artig, med tanke på måten man (iallfall jeg) blir møtt på i norske parfymerier. Der blir jeg i det lengste ignorert, og om jeg omsider får tak i noen, ser de på meg og sier noe som får meg til å tro at ingen i hele verden tror at jeg har penger nok til å bruke på en parfyme eller dagkrem. Fiffig. Jeg kjøpte neglelakk. IIH!


Og, for å være flink og avslutte med et bilde eller to:

SuperMalin på ørkenvandring

Merkelig nok ingen som har kommet for å kaste vann på meg og prøve å få meg ut i vannet igjen, til tross for min albinohvalhvite fremtreden.

Denne bilen såg jeg idag da jeg var ute og handlet brød til syvsoverne. "Control de Legionella" liksom. Kult å se den utafor hotellet sitt! HAHA!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...