tirsdag 31. mai 2011

KLASSEVINNER!

Nå har Pedro og jeg virkelig kommet til et veiskille her. Han har virkelig, virkelig gjort det nå.. han er verdens tregeste og teiteste pc, jeg tror vi snart kommer til å slå opp. Som en siste lille avskjedsgave nekter han å laste opp bilder også.

Uansett...

Har dere hørt Snoop Dogg ft. Charlie Sheen - Winning?

Det var den sangen jeg fikk på hjernen da jeg vant S70-, V70- og C70-klassen på Sørlandstreffet i Tvedestrand på lørdag. Det er altså en samleklasse for tre ulike volvomodeller. Volvo er et bilmerke. Og bilen min er finest <3

Fine, lille Edward, liksom. Ettersom ingen andre enn Handyman gir meg bekreftelse hver gang jeg blir usikker og tror at det bare er jeg som synes Edward er fin (akkurat som i historien om myrsnipa, vet dere), hadde jeg liksom begynt å tenke at Edward var en helt gjennomsnittlig bil, jeg. Begynte å tenke at folk sa "jada, Malin, du har fin bil. Slutt og mas!"

Til vi kom på biltreff og jeg fikk pokal for den fine bilen min. Som er fin takket være snille, fine Handyman.


Dette var de to eneste bildene jeg greide å laste opp, etter fire dager med strev. Det er drøyt.

mandag 23. mai 2011

HOVE!

Jeg og fabelaktige Katrine skal være sykepleiere på HOVEFESTIVALEN!



JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!

*glede seg*

Her skulle jeg sette inn et fint bilde av megselv og Katty, men det kunne jeg ikke finne. Så da får vi vente til etter Hovefestivalen. Som vi skal på. IIH!

lørdag 21. mai 2011

Allergisk

Jeg har hatt fri i tre dager. Så jeg har ikke gjort noenting.
Men idag bestemte jeg meg for å sykle til jobb, og begynte umiddelbart å nyse. Jeg er nok allergisk mot fysisk aktivitet.

onsdag 18. mai 2011

show etter show

Yess!
Igår, vettu... fineste dagen i året! Gå rundt i kjole, spise is,

bruke bunad, gå rundt og med verdens fineste flagg i håndholdt format og rope "hurra!"... det er egentlig innmari fint. Det kunne vi gjort flere ganger i året, synes jeg.


Jeg gikk riktignok ikke rundt i bunad i dag, den ligger hjemme på Oppdal og samler støv. Jeg hadde finkjolen min på,


men uansett så føler jeg meg ikke pyntet når jeg står sammen med andre med bunad på. Bunad er så fiiint! 
Neste år skal jeg også bruke bunad på 17. mai. Det er allerede bestemt!

Kjæresten og jeg hadde den evige diskusjonen om hvorvidt bunad på menn er pent eller ikke, og til tross for at han er rimelig flott i dress



så er han pent nødt til å gå i bunad når jeg blir rik og kjøper en til ham. End of discussion.

...og etterpå ble det "hvit festdrakt" på jobb. Null bilder, men det er kanskje like greit. Sykepleierkjolene på jobb er ikke akkurat lekre, men føler meg uansett litt mer pynta enn med pysjamasbuksa med slitasjehull mellom lårene. Hadde 17. mai-sløyfe da. Og hårbøyle i rødt, hvitt og blått.



Og på søndag kom verdens fineste Katrine og AnnaLiza på besøk! To fabelaktige nurses som jeg er så heldig å få kjenne. Alle tre har katt, så jeg fikk en grusom forsmak på hvordan vi kommer til å bli når vi blir store og får unger. Det ble litt katteprat. Og masse sykehusprat og sladder, og fliring og mimring. Jeg liker Katty og Anaw, verdens beste sykepleiere.





De måtte selvsagt ta bilder av kreket, og han vet hvordan man får oppmerksomhet, ja.
Over og ut







fredag 13. mai 2011

Ting som har skjedd den siste uken.. nå med FLERE punkter og BILDER!

Beklager på forhånd for et innlegg som bare eskalerer og blir større og større og dummere og dummere. Leser du hele blir jeg evig takknemlig og du blir helten min for all framtid.

 Altså. Ting som har skjedd:

- vært i Løten og drukket vin og mistet den blåhvite, fine fargen jeg hadde på armer, bein og bringe (eller dècollete som det tydeligvis heter på norsk nå.. det er iallfall det som står på solkremen min)
- møtt alle foreldrene til Handyman, vært med på konfirmasjonspyntshopping med søskenbarnet til Handyman og ellers møtt mange andre i den Handymanske slekt
- lekt vedhogstfashionista
...mens kjæresten har lekt vedhogger

- tatt bilder av katter som tydeligvis ønsket livet av meg og kameraet mitt
- vært i Stangeland og drukket kald cava som en annen supertoppblogger, ommøblert stua til ei venninne (og skålt i cava for hver ting vi flyttet), tømt ut cavaen siden den smakte piss, og deretter fyrte opp grillen klokka 2300 og grilla med maglite som eneste lyskilde
- kjørt gocart for første gang og kom henholdsvis på fjerde og tredjeplass, dessuten var bare ti sekunder unna BANEREKORDEN(!)  - det skal sies at  vi var bare fire som konkurrerte, Handyman var et tiendedels sekund unna banerekorden, og ti sekunder bak er faktisk ganske mye.
- spist tyve liter is
- kjørt KJEMPEFORT med bil! Bare SE fartsstripene utenfor! WHÆOM! sa det da jeg kjørte forbi alle i hele verden! Iallfall flere av de på E18! Bare se/hør det for dere...WHÆOM! 

- hatt besøk av to fabelaktige mennesker fra tirsdag til torsdag,
og vi har..
-  konsumert alkohol nok til å gi meg lyst til å ta en hvit måned eller to eller tre
- spist fastfood, antipasti og tapas og tyve nye liter is

- vært i Brevik - diplomisens hjemland..

..- og gjett hva! Vi har spist IS!



..jeg har spist jordbær- og sjokoladesoftis med jordbærstrø oppå. Namnamnamnam. Nam.


- feiret sykepleierdagen med mange klemmer
 - lekt hobbypedofile og tatt bilder av små barn som lekte med vann.. og vi kranglet om hvem som måtte begynne med førstehjelp i tilfelle en av dem druknet.
Sykepleier eller ikke, vannet var skittent, og vi hadde skinnjakker som får flekker hvis de blir våte. Den ene høylydte, litt ekle ungen hadde forøvrig også blogg som hun skulle poste bilder av badeseansen på. Jenta var mellom fem og tolv år og tydeligvis fra Brevik. Løp og let.
- vært useriøs og fjasete på en kirkegård, til tross for at det sto på skiltet at dette ikke var lov


 - Brukt vanvittig mye penger og dratt et visakort som var tomt
- Fått en ny venn

- Generelt sett bare hatt det fint og tatt masse bilder av  pene ting som blomster, landskap.. og oss selv





Og ellers...
- Spist pizza til frokost
- Vært inne på nettbanken min for første gang siden 2. april. Holy smoke, jeg er så lykkelig for at jeg har fått ny nettbankdings, nå kan jeg ENDELIG handle på nettet igjen. Nå skal jeg kjøpe meg
- kjoler
 - sminke
 - pynteting og dilldall
- Butler Flossmate tanntrådholder (Jordan gå og legg seg, lizm)

.. og i morgen LOVER jeg å kjøpe meg overføringskabel til kameraet mitt, sånn at jeg ikke er avhengig av dataen til Handyman for å få overført bilder fra kameraet mitt. (Dette er nå gjort! Hurra! )
Nå skal jeg på nattevakt.

mandag 2. mai 2011

dubbeldejt

På fredag kveld spurte jeg min kjærestepuz om han ville bli med meg ut i villmarken (les; plen og hagebord) for å spise reker og drikke hvitvin etter jobb på lørdag. Det var jo tross alt så varmt som i en kakkelovn på Hell, og vin er jo en god tørsteslukker, alltid!

Handyman sa ja, han, og da jeg kom hjem fra jobb på lørdag, hadde han kjøpt ræger, hvitvin og alt annet som skal til for å få til et suksessfullt måltid. Også tok han en sjefsavgjørelse på at vi skulle på fjellet. "Fjellet" liksom. 550 moh. Det er som å sitte oppi skiheisen på Oppdal, det. Sånn ca. Men iallfall, vi pakket sekken og gikk ivei.

Traff ei dame som hadde sett hoggormer og greier, så da ble jo selvsagt jeg mer opptatt av å se på veien foran meg enn å se på utsikten. Men jeg hører den var fin, altså. Handyman såg seg rundt, og det var visst pent der.


Da vi nådde toppen var vi varme, svette, sultne og klar for et festmåltid med stettglass og engangstallerkener.



Også kom sola bort, og det ble kaldt.

Og alle rekene var ikke like mye tint, men heldigvis hadde vi med oss en del klær, så det ble ikke kaldt andre steder enn på fingrene.




Etterhvert fant vi ut at det var kanskje ikke så romantisk, sånn egentlig, så da pakket vi sammen, kjørte hjem og spiste resten av rekene sittende i sofaen. Koselig var det nå iallfall. Og litt moro.

Og på søndag, før kveldsvakt (som forøvrig begynner klokka halv tre), dro vi inn til Oslo og kjøpte oss lunsj på Grand Cafè.



Neida, så klysete er vi ikke.

Vi var på Egon og spiste kake sammen med Line og Geir, som tilfeldigvis var i storbyen, og som tilfeldigvis hadde med seg sommerskoene til Edward nedover.



Og så kjørte vi tilbake til Grenland, og jeg dro på jobb.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...