søndag 26. juni 2011

Malin - erobreren

OI! Shit, jeg har jo en blogg, jeg. Det glemte jeg nesten. Altså.. jeg er jo innom hver dag for å se meg selv på internett og om noen har gitt meg respons da, GØRIL! men det er det jo ikke. Jo, Tingelingeling gjør det. Det er mamman til Handyman. Hun er flink til å blogge hun. Kanskje dere bare skal hoppe over denne bloggen og gå rett dit?

Sånn.

Klikket dere videre?

Ok.

Sånn for dere som kanskje ikke greier å la være å lese ferdig, da, så har jeg faktisk vært utenfor huset i det siste. Hadde to nattevakter forrige uke, og etter det dro vi på hyttetur sammen med Line og Geir. Geir er han som bestemmer hvem som skal vinne i lotto hver uke, og spør du meg, så går det hele på trynefaktor, for etter at jeg ble kjent med Geir, har jeg ikke vunnet så mye som en tjuekroning på lotto.

Og de pengene de ikke betaler ut til meg, de går til å kjøpe sommerhus ved vannet. Hvor jeg og Handyman tar bilder av oss selv men ingen andre.






Men vi hadde det veldig morsomt, da. Da Line og Geir og Erik kom på hytta og Handyman hadde klatret ferdig og jeg hadde posert ferdig, spiste vi pølser grillet på elektrisk grill og deretter drakk oss (meg) full på rødvin. Sjarmerende as always.
Dagen etter gjentok vi suksessen, men uten rødvin.
Og resten av helga har vi bare gjort ingenting - og slappet av etterpå. Vi har kjøpt RISK (og en kjempefin skinnkjole), og Handyman, den naive stakkaren, trodde han hadde en sjans. I RISK, liksom. Han trodde at mine planer om verdensherredømme var tomt prat, og har alltid ledd av meg når jeg har startet setningene med "når jeg overtar verden...". Det er ikke for uten grunn at jeg kalles Malin, liksom. Malin-Stalin, youknow. Egentlig heter jeg Lise. Men det ligner ikke på noenting.

Neida, jeg er ingen diktator in spe. Bare se!


Hvordan kan vel noen tro at en sånn søt liten pike kan gjøre noe galt? Ikke du iallfall.

På tirsdag drar forresten jeg og Katty på Hove. WHOOWHOOO!

mandag 20. juni 2011

Fabelaktig og fascinerende

Jeg blir så fascinert av Hurtigruta - minutt for minutt! I helga har jeg sett mye på det, faktisk. Først, så stoppa jeg bare opp i kanalzappinga, deretter var det bare for å se om jeg såg hytta på tv (vi ser hurtigruta fra stua på hytta), og etter det har det bare eskalert. I dag satte jeg på Tv'en bare for å kunne ha Hurtigruta i bakgrunnen når jeg rydda.

Men så er vel jeg noe over gjennomsnittet nasjonalromantisk også, da. Fikk tilogmed med meg bestefaren til Handyman på min sin side i helga, i den evige diskusjonen om hvorvidt Handyman skal prøve på seg bunad eller ei.

Ellers, så var jeg på sommerfest med jobben etter kveldsvakt på torsdag. Det var egentlig noe som kunne blitt minneverdig, men det hele kom litt i skyggen av sommerfesten jeg var på med gamlejobben min på fredag. Vi malte byen rød! Eller egentlig rosa, med den fine, rosa leppestiften min.

Dette er vel det eneste bildet jeg tør å vise fra denne festen. Gøy var det iallfall.


Ja, og SE så fin kjole jeg har kjøpt meg!

Og SE så godt kattepusen har det på ferie i Løten!

tirsdag 14. juni 2011

the long goodbye

Idag, vet dere, var jeg på jobben og fikk sertifisering i diabetes. Det er ikke noen stor greie, men de er utrolig ivrige på fagutvikling på den avdelinga hvor jeg jobber. Med andre ord, de vil at vi skal være så flinke som mulig, og de fleste har gått gjennom sertifisering i diabetes. Ved en senere anledning håper jeg på å sertifiseres i peritonealdialyse også.
Uansett..
Det gikk jo så fint! Fikk mange pene ord fortalt om meg til meg, gjorde jeg også. Og det er jo gøy. Og hvis jeg bruker mye penger på unødvendige ting når jeg er litt nedstemt, er det ikke noenting mot hvor mye jeg bruker når jeg er glad!

Svingte nedom kjøpesenteret etter sertifiseringa i dag, og fikk varmet opp bankkortet litt.


 Japp. Dette ble akkurat et "dagens innkjøp"-innlegg. Jeg er en rååsablogger! Men altså. TRE kjoler og en BUKSEDRESS! (og en topp og en gigantisk sjaljakke!) Magisk! Og ikke minst, ny laptop!

Og med det, ble dette et trist innlegg, for det betyr at Pedro, min kjære følgesvenn gjennom seks og et halvt år, skal få pensjonere seg. Det tok tre forsøk for å starte dataen og få skrevet dette innlegget, men det tok i det minste bare tre minutter å få lagt inn bildet, da.
Jeg kommer til å savne min kjære Pedro, og jeg tar ham sikkert fram igjen av og til. Han har holdt ut lenge, og gått gjennom ymse tragedier som virus og multiple virusprogrammer som jobbet mot hverandre og deretter ingen virusprogrammer som fungerte og andre ting. Jeg har hatt denne dataen lenger enn jeg hadde Vidkun, min fantastiske, første bil, og lenger enn jeg har vært sammen med Handyman. Det er lenge. Det er veldig, veldig lenge. Og et helt liv for en pc.
Så da sier vi tusen takk til Pedro, min trofaste kompis, og jeg krysser bare fingrene for at min nye pc kommer til å være like god og fin og snill og herlig som Pedro har vært.

mandag 13. juni 2011

tjoho!

Ryktet tilsier at det ble en pokal til på Kongsbergtreffet i dag. Handyman var så snill at han kjørte dit og stilte ut Edward mens jeg var på jobb.

IIIIHHH!!!!!!


Og nå skal ho som er mest redd i hele verden for baller og fysisk aktivitet ivei å spille fotball. Eksponeringsterapi. Kan jo hende det blir gøy og, det.

Og for å feire det hele, legger vi inn et bilde av Frøya, dödaren...


Hadde dette vært en lolcat hadde jeg skrevet "Cerful! Ai zuck ur brainzout!" ..eller no sånt :)

torsdag 9. juni 2011

imorgo imorgo, men ikkje i dag

Får feriepenger og lønn og sånt imårra. Holy smoke, jeg er glad det ikke ble bankstreik. Da hadde jeg vært bra sulten nå!

Men iallfall.. imorgen blir jeg rik igjen. Tenker jeg tar en sånn en, jeg..



..eller en sånn en...

fredag 3. juni 2011

ENDELIG LOVLIG!

Med EU-godkjenning i boks og senkesett og felger i vognkortet, kan jeg endelig kjøre Edward overalt uten å være redd for at biltilsynet skal ta meg. IIIH!



Ellers, da.. så tok det fire timer å legge til dette bildet. Pedro, you and me are through!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...