tirsdag 30. august 2011

dødssyk

Jeg ER så forkjøla! Hosting og nysing og snørr og tårer. Jeg ønsker meg papirlommetørklær med hjerter på. Eller leopardmønster. Eller andre fine ting. Det hadde gjort susen!






Å tasse rundt i bløte sko ei hel helg var kanskje ikke så lurt. Ikke det å ligge tett inntil en forkjøla Handyman heller. Vi deler alt, tydeligvis. Inkludert bakterier. Æsj.

Vi var på Lillehammer i helga, serru. Birkebeinerrittet ble avholdt for nittende gang, og Morten, stefaren min sykla for femtende gang. Han tok merket for femtende gang også. Maskin!

 

Katrine sykla også, for andre gang. Flink jente, altså! Neste år skal jeg og sykle for andre gang. Jeg må begynne å trene NÅH! etter at nesa er åpen igjen og jeg greier å puste, selvsagt. Jeg antar det skjer iløpet av morgendagen, kanskje?

Også lå vi i campingvogn. Fire voksne og en halv. Lillebror er den halve, hvis det ikke var opplagt. Det hadde gått med en eller to til, til nød. Vi er en ekte sigøynerfamilie, vi. Bare at vi ikke stjeler sko. Men å legge sammen stort fortelt og tørke det for regn og sånt, det må vi gjøre.


















Og før helga var storebror og bestefar her! Jeg lagde hakk for første gang, fordi det liker bestefar. Og så kjørte vi på en liten rundtur rundt om i Porsgrunn og Skien og viste fram litt forskjellig. Jeg viste også fram hvordan jeg kjører feil vei i enveiskjørt gate. Jeg er så flink, og storebror, bestefar og kjærest ble kjempeimponert.


onsdag 24. august 2011

MER!


Hurra! Flere feriebilder!



Vi dro jo på hytta og, jeg og Handyman. Og der har de erstattet alle kyrne med HESTER!

























Mange av dem!
 



Og de var slett ikke redd folk! Mamma sa det var rideskolehester, hvilket vil si at de tåler at vanlig dødelige som aldri er borti hest annet enn på brødskiva tar i de. Hvilket var gøy for både heltinner og Handymenn.





Trives på hytta, jeg.


Det gjør Handyman også, for han synes å fiske er sååååååå gøy!



Og enda gøy-ere blir det når det viser seg at noen venner av oss er på ei hytte ikke langt unna! Da rekker han ikke å åpne grinda engang!








Morsomt å se igjen folk man ellers bare ser en gang i året eller noe sånt.


Andre koser seg også på hytta. Som freksempel Frøya.



Frøya og Sofie, jenta fra nabohytta, fant tonen


Og Lillebror og Nico tok nye triks på trampolina.


Vi var på tur på "Engeln"


Vi vasket under sengene


Og tok tohundreogfemti bilder av solnedgangen.



Vi tok hundre bilder av hester og gutter


og jenter


og kaniner.

Og nå har jeg lagt ut mange bilder av hyttenabogutten, og ingen av Lillebror. Men her er han. Jørgen! I klatretrøye og det hele! Jeg har eksponert min uskyldige lillebror for det store, farlige internettet! Mamma og. Mamma har nettopp fått seg facebook og må venne seg til dette. Hihi!


Vi var på fjelltur, og  deretter måtte albinoen avkjøle seg. Jeg hoppa fra brygga, jeg er tøff!


Åh, jeg trives så på hytta, der er det fiiint!

Og hjemme på Oppdal måtte vi låne "hytta" til mamma, eller lekestua som vi kaller det, da vi skulle vorse til Postgirobygget. Det var heller ikke feil!




Loves it!

Tror jeg er lei av å referere fra sommeren nå.

Nåer det høst. Jeg var på Rennebumartna i helga, fikk treffe den supre familien Hognamat, fikk selge spekemat for veldig mange penger, traff svigers, og hadde det suverent!

Mamma Astrid med det nyeste familiemedlemmet; Tia, den mørkeredde sauehunden.

Pappa Arnt sa at vi var de søteste selgerne på hele martnaen, og da jeg gikk en runde, fikk jeg se at det var sant også!


Julinissen med moskuspølse og flatbrød fra Kroken bakeri. Mihihih!








Og det var det.

Imorgen kommer Storebror og Bestefar på besøk.



torsdag 18. august 2011

Missed me?

Først og fremst; det er Ida sin skyld at jeg ikke blogger. Hun ga meg ei bok på størrelse med en telefonkatalog som jeg ikke greier å legge fra meg. Leiligheta gror igjen, fordi jeg skal lese ferdig boka før jeg gjør noe. Jeg leser til langt på natt, og setter på vekkerklokka om morgenen for å kunne begynne å lese igjen. Jeg har ikke tid til å sove, ikke spise, ikke rydde, ikke prate i telefonen.. her om dagen vurderte jeg å ringe å si at jeg var syk for å kunne lese mer i boka mi. Gjorde det ikke, men det er stort sett boka jeg tenker på.

Men uansett, jeg har hatt ferie! Jeg har hatt det sååå fint! Handyman var ikke med på så mye, men vi fikk da kjørt litt bil ilag.

Uten GPS!



Vi har sett Atlanterhavsveien...





Vært i Kristiansund, der tilogmed MÅKENE har et eget tilholdssted. Selvsagt utenfor Dødeladen hos herr og fru Alnæs.


Tough love


I Kristiansund river de ikke hus for å bygge nytt eller ordne med parkeringsplasser. De bare graver ut rundt huset, sånn at ingen kan bruke huset mer. Ingen trapp eller taustige eller noe var satt opp. Antar de som bodde i huset tok hintet da.


Vi har hilst på en liten pus som ligna litt på en gris. Eller en CareBear, vi kunne ikke helt bestemme oss for hva han lignet mest, men vi var enige om at det var en fin liten pus.
 Vi har spist bacalao og drukket øl, men da maten kom var vi så sultne at den gikk ned på høykant, og ingen fikk se hvor god den såg ut. Derfor et bilde av en anna godbit:

Og bonus! ENDA en!


Og mange flere ligger på dataen min! Jeg har tatt 524 bilder på to uker. Ser ut til at noen flere kan få se offentlighetens lys, men ikke før jeg og Christian Noir blir enige om hvem som er sjefen her i huset. Nå nekter han å laste opp bilder med mindre jeg sitter og konstant stryker fingeren over touchpad'en.
Hvilket jeg nekter. Så istedet slår jeg av dataen og går til sengs.

Btw, i helga er det martna i Rennebu, vel verdt et besøk. Jeg og fagre Ida skal stå og selge nydelig småskalamat fra Hognamat hele lørdag og søndag, og jeg tror det blir suverent! Pluss at jeg får treffe hele familien Hognamat igjen. Stas!














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...