tirsdag 27. september 2011

Nummer 20

Mihihi! Jeg har begynt på FOTBALL!
Igår spilte jeg fotball frivillig for første gang noensinne, tror jeg. Og for første gang noensinne var det morsomt! Selv om jeg ikke var borti ballen en eneste gang, og pusta som en hval på land (hvis de puster..?) og vi tapte, så var det morsomt.
Og treneren ligna på kjæresten til Jan Thomas, så det var jo hyggelig, han ser snill ut. Og jeg fikk skjorte som det sto 20 på! Jeg er nummer 20! Jeg skal bli toppscorer om en stund,tenkte jeg. Evt. være borti ballen og kanskje avverge et mål på vår banehalvdel. Ser fram til det, kan du si!


Ellers har det ikke skjedd mye siden sist jeg blogga, men vi har vært nordafor



brukt hhv dress og bunad 




 på dåp hos fine folk




og siden Handyman var fadder og satt lengst framme




måtte jeg sitte sammen med andre, og jeg fant noen likesinnede

Jeg, mamma og svigermor har lekt med stoff, litt stoff og enda mer stoff. Min svigermor er nemlig stoffmisbruker, eller quilter, som hun unnskylder seg med at det heter, og vi har forflyttet alle stoffer fra kontoret til Dyrevernsnemnda i første etasje til et helt eget nyoppussa rom i andre etasje.. bilder kommer kanskje senere, jeg skal fri til svigermor og høre om jeg får ett bilde av henne.. hun har veldig mange fine tekstiler og jeg har nesten lyst til å begynne selv også, så mange hadde hun.. gruppepress..
Og vi tok hele turen på 60 mil på en natt, og det gikk som smurt!

Og jeg har vært på FEIRINGKLINIKKEN!
Ikke som pasient, men som hospitant. Jeg har ingen bilder og vise til, men det var morsomt. Jeg har lært så mye! Jeg har vært med på utblokking av blodårer i hjertet, eller PCI, som det så pent kalles



og på bypass-operasjon. Jeg har stått 40 cm unna et avsagd brystbein, mens det ble sagd av, og et utildekt hjerte i umiddelbar ta-på-avstand. Det var gøygøygøy!


Og på søndag var jeg på restaurant, og PUSHWAGNER satt ved nabobordet! ÅÅH! Starstruck, han er genial!

Og nå skal jeg svare på spørsmål og lese om Peritonealdialyse, før jeg forhåpentligvis sertifiseres på torsdag. Krysse fingrene!

onsdag 14. september 2011

Nå kan vinteren komme

Jeg er klar for alt den måtte bringe.






Jeg og Tonje dro rett fra nattevakt i natt til G-Sport, for der hadde de posesalg! Klokka kvart på ni var det lang kø utafor inngangen, og klokka ni kom vi inn, og kaoset starta.. de slapp oss inn i puljer, folk løp omkring og rev med seg ting, ville i øynene. Herlig.

Jeg og Tonje sto i kø fra klokka halv elleve til klokka halv fem, da kom vi omsider til kassa, og fikk med oss skattene våre hjem (blant annet  de lekre plaggene jeg har på meg på bildet over). Jeg handla for 14598,50 kroner, men da jeg kom i kassa, skulle de bare ha 750 kroner. Og det er IKKE FEIL!  Da vi skulle ut igjen holdt de fremdeles på med å slippe inn puljer. Folk er spinnville.


Har dere sett så fint og estetisk vi har stilt ut sykepleiebøkene mine og alt det andre rotet mitt?

Jeg ønsker meg et hus til jul.

mandag 12. september 2011

Superduper

HÆII!


Du vet du er sykepleier når det morsomste du har gjort hele dagen er å veie deg før og etter du har tissa, for å se hvor mye blæra rommer!

Jeg glisa stort da jeg tenkte ut dette.

SE!!!
Jeg har verdens fineste motivasjonsplan, med verdens fineste klistremerker!


Ett kake/godteriklistremerke for hver godterifrie dag, og ett hjerteklistremerke for hver gang jeg har trent. Det er mye lettere å ikke spise godteri enn å dra seg på trening hver dag, ser du! Og når jeg ikke har spist godteri tjue dager, eller trent tjue ganger, da kan jeg kjøpe meg noe fiint (og unødvendig)!

Edward har  fått en facelift han og!






For dere stakkars uvitende, så har han fått en svart, rutete grill istedet for en blank, stripete en. Det ser ut som en helt ny bil, og jeg er usikker på om jeg kommer til å se hvor jeg har parkert etter nattevakt i natt. Nei, forresten.. jeg er den eneste på sykehuset med fin bil, stemmer det.. går nok bra!

onsdag 7. september 2011

Siste tids hendelser

Sånn ser det ut i skoskapet vårt.



Sånn så det ut etter at avfukteren hadde stått og gått i tre timer.






Heldigvis var det visst ikke farlig, så vi kan fortsette å bo her, og når regnet slutter, skal vi få nyoppussa gang. YAY!

Leo har fått dilla på moreller, men han vil at det skal være en hemmelighet, for da vi tok fram kameraet, var han plutselig ikke interessert lenger, liksom.




Av og til tror jeg han er litt sur på meg for at jeg avslører for verden at han ikke er en stor og farlig morderkatt! Men han er det og, han tar både mus med og uten vinger.




Her om dagen fikk vi besøk.



Han var ikke en spesielt pratsom kar, men han hadde ingenting imot å bli tatt bilder av.






Og jeg har ikke spist godteri siden forrige onsdag klokka to. Da spiste jeg tre striper Walters mandler, og nå holder jeg på å dø.

Men, med Malins supre motivasjonsplan går alt så meget bedre, jeg får et klistremerke for hver godterifrie dag, og for hver gang jeg er på trening. Etter tjue klistremerker får jeg en belønning.


Og! Jeg og Handyman og Finntøs og LottoGeir skal til Teutonia i vinter! Da blir det sjåppiing og spaa og Essen Motor Show! Det gledes! VELDIG!

fredag 2. september 2011

Måtte bare..

HEI! Har dere sett noe så fabelaktig før? Til jul ønsker jeg meg HellyHansen-bag og klær fra Lanvin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...