søndag 19. februar 2012

Blogit 2.0

Fastelavn i dag. Jeg har bakt kanelsnurrer med vaniljekrem. Glarghblgh!


Jeg har akkurat spist to, med halvåpne øyne og høy respirasjonsfrekvens. Tror jeg skal lage sånne flere ganger, men tror ikke jeg bør gjøre det før jeg vet at vi får besøk.. for det var farlig godt! Og litt for enkelt å spise mange..

torsdag 16. februar 2012

kæssetts

Hei, mitt navn er Malin og jeg blogger aldri.

MEN! Jeg har kjøpt meg ny bumper til eplefonen min da, det er jo fint..




Og i dag sov jeg fra klokka åtte på morgenen til klokka fem på ettermiddagen, for jeg har vært på nattevakt og trives veldig godt når jeg kan sove heele dagen!

onsdag 8. februar 2012

blog-it

Jeg har lært å lage makirull.


 

 

 

 

Og det dokumenteres i hjel.

 

 

 

 

 

Herr Tassen følger med. Han liker ikke annet enn tørrfor, så han var noget misfornøyd med at han ikke fikk noe.

 

 Jeg har vært ute blant folk og bevegd meg spastisk til såkalt musikk iført min fine og sparkly genser



Jeg har lagd blåbærmuffins. De var insane gode!



Jeg har en rar katt.















































Ja.. og det var egentlig alt..

onsdag 1. februar 2012

Går for gull!

Neinei, slett ikke ett innlegg om smykker, sminke eller fasjonable klær i gullfarge, for jeg er ingen rosablogger med "kopier stilen"- innlegg. Heldigvis. Men det er heelt sant! Jeg satt oppe ei natt her (på mandag) og spiste godteri og potetgull og drakk øl, og så plutselig så begynte jeg å se på Yngvar Andersen og at han pisket i form en gjeng skiftarbeidere iløpet av fire uker, og jeg ble så inspirert, altså! Så nå har jeg ikke spist godteri på snart to dager (ja, jeg vet! Jeg er et overjordisk supermenneske med uendelige mengder selvdisiplin), pluss at jeg var på trening både igår og idag! WOW, liksom!

Jeg har tilogmed lagd meg (enda en) treningsplan, og den er såå fin! Og jeg får hjerteklistremerker når jeg er flink til å trene og godteriklistremerker for mine dager uten godteri. Som før. Wow, så motiverende, altså!



Og på kjærleiksfronten er det relativt hanglende for tiden. Malin is in a relationship, and it's complicated! Handyman har nemlig kjøpt seg ny bil, han. Han har greid å banne, tisse og feste i kirka, samt spytte på presten; han har kjøpt seg AUDI! Og ikke nok med det, det er en 22 år gammel bil uten sentrallås, setevarme eller elektrisk vindusheis! det vil si at jeg må sitte og RULLE ned ruta, som i en tåpelig rånesketsj! Samtidig som jeg fryser på rumpa. Akk o ve.



Neida. Bilen er da forsåvidt grei den. Morsom leke for store gutter, rett og slett. Fort går den også! Men den kan ikke konkurrere med min fine Edward, da..



Ellers.. veldig lite som skjer. Det største i mitt liv for tia er at jeg har kommet meg ut av huset og inn på treningssenteret. Og i helga skal jeg og Line spise sushi og drikke Chablis. Hurraaa!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...