søndag 1. november 2009

I got erection..

Oh sweet lord, det er allerede november, og jeg har sikkert allerede lagt på meg fire kilo i julebrusvekt. Av uordentlig julebrus, altså. Sånn som smaker fruktchampagne med suketter. Mmmmh..aspartam..
Jeg skulle egentlig blogge litt igår og, for jeg tenkte at det er da for ille at jeg bare lager 5 innlegg på en måned, er det ikke? Men det fikk jeg ikke tid til. Skulle jo egentlig være snill pike og dra på bowling, men det endte opp med at jeg ble med ei venninne på roadtrip til Lillestrøm. Oh yes, du leste riktig, vi dro til denne eksotiske og spennende..øh..byen(?) Lillestrøm. Hvorfor, spør du kanskje, og jeg har neimen ikke noe særlig bra svar. Denne venninna mi har en hang til å surfe på finn.no, en ekte finntøs er hun. Og så hadde hun funnet et bord hun ville ha, da, så vi dro til Lillestrøm for å kjøpe et bord av en gammel gangsta-hiphop-mann. Ja, han var gammel. Han var nesten 30! Og når man nærmer seg et så stort tall, skal man ikke gå med sånn jålete truckercaps. Man skal i tilfelle skytes. Skulle gjerne tatt denne jegerprøva snart, kjenner jeg. Uansett. Vi dro ivei og kjøpte et bord, og så skeia vi jammen ut ved å dra på McDonalds etterpå. Vi vet nå jammen ta meg hvordan vi skal kose oss og, vi ja.. oh yes. Og da jeg kom hjem, hadde Handyman min invitert Handyman nummer to og de satt og konsumerte alkohol, så da ble jeg med på det. Det tok av etterhvert. Jeg har på et tidspunkt klart å kjøre kneet mitt så hardt opp i ansiktet så nesa mi ble helt nummen og kinnet mitt ble vondt. Så i dag har jeg et nærmest lilla kinn. Man ser det ikke så godt på bildet, jeg ser bare litt rødkinnet ut. Men jeg er bakfull, så egentlig er jeg hvit som et laken. Måtte stå opp tidlig idag, for det gjorde så vondt å ligge på sia. Puta var for HARD for det stakkars kinnet mitt. Au! Men nesa berga bra da, bare litt øm. Heldigvis. Hadde vært passe flaut å måtte møte opp på sykepleierjobben min i morgen med knekt nese og et forklaringsproblem av dimensjoner.
Også våkna jeg i dag tidlig med "duu-du-duu I Got Erection" durende inni hodet, samtidig som jeg var overbevist om at leggen min var oppsvulmet til en vanvittig størrelse fordi jeg hadde drømt at jeg hadde smakt på viagra. Sunt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjør på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...