tirsdag 5. juli 2011

Hove

Hove var gøygøygøygøygøy!



Skogsnymfene på festival! Katrine hadde kjøpt seg et par kjempekjempefine, knallrosa joggesko, og til tider var vi litt engstelige for at de fine rosa skoene skulle bli brune, men det gikk helt fint. Heldigvis. Dodged that bullet, liksom.

Det var litt dumt at vi ikke fikk med oss så mange konserter, men sånn går det når man skal ta to tolvtimersvakter iløpet av førti timer. Vi fikk med oss litt av Architects, the Strokes og Robyn, da.
Robyn under Q&A på P3-scenen

Sa du Orkesterplass?
Robyn var trekkplasteret torsdag kveld. Fantastisk dame!


Oooog! Jeg fikk sett Lars Vaular!

TO ganger gikk vi nesten på ham! Fnis!
Lars Vaular er den eneste grunnen til at Bergen ikke bør selges til Hanseatene.

Ellers var det veldigveldigveldig lurt å ligge på campingplass med dusj og vannklosett, for da vi kom, kom selvsagt også regnet. Hvilket vil si at det å ligge i telt, løpe halvnaken rundt i hawaiianas og drikke seg grøftefull ble en skitten affære for de fleste festivaldeltakerne.
 Hytta var relativt kummerlig, de som hadde bodd der før oss hadde nemlig ikke vaska etter seg. Men får det Katty til å slutte å smile?
 Svaret er nei!

Får det faktum at sola forsvant og regnet kom øsende pøsende Katty til å slutte å smile?


 
NEI!

Ikke for det, jeg var og veldig smilende og glad for å være der. Kameraten til Katty forsynte oss med fine regnponchoer som det sto HOVE på, også. Fin fyr. 


Vi hadde heldigvis ikke så mye bruk for  regnponchoene, vi var jo stort sett inni et stort telt

Med masse medisinsk utstyr!


DER var det mye rart, kan du tro! Og vi fikk bruk for alt, omtrent. Det gikk utrolig mye sportstape, forresten. Jeg tror jeg har blitt formann i Sportstapens Venner, tror jeg brukte en tre- fire ruller ALENE!

Ja, og det å parkere bilen på en åker, vettu... Det gikk veldig fint første natta, men andre natta var nesten som å sykle Birkebeineren på nytt. Hele åkeren var omgjort til et gjørmehull av dimensjoner! Stakkars Katrine hadde senka bilen sin to dager før Hove, og vi så litt svart på dette.

Dette var faktisk bare etter første natta. Dumme som vi var, parkerte vi på samme jorde påfølgende kveld. Det var dumt, det.
Men vi kom oss heldigvis løs, takket være Katrines enorme skills innen rallykjøring, samt en dytt eller to fra parkeringsvaktene. Bilen såg sånn ut både innvendig og utvendig ut, på fredag.


Men det å være sykepleier på Hove var utrolig artig, egentlig! Håper vi får dra ivei neste år også.

Tiltross for at det ble litt stillesitting innimellom slagene, kom det veldig mange forskjellige diagnoser, og det er jo gøy.

Men neste år skal vi ha fri hele uka, sånn at vi får benyttet oss av ukespassene, og vi skal ha campingvogn. Det er allerede bestemt.

1 kommentar:

  1. Fine jenter på fin opplevelse!:)
    Men gjørma såg litt slitsom ut, men det hører vel med har jeg skjønt..
    Nå gleder vi oss veldig på besøk altså!

    SvarSlett

Kjør på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...